Arama sonuçları: *

1. NOMADRANTAN

Amerikan dizisi önerisi.

Arkadaşlar merhaba ben hayatım boyunca nerdeyse hiç amerikan dizisi izlemedim bi merlin izlerdim küçükten bide 5 bolum felan prison break izlemisligim vardir bana eğlenceli saracak amerikan dizisi onerirmisiniz?
  2. NOMADRANTAN

Şu saycağım dizilerden hangisi sarar?

Behzat ç arka sokaklar ilk 170 bolum ezel kurtlar vadisi ya da onerceğiniz bi dizi.
  3. NOMADRANTAN

Naruto shippuden 4.buyuk shinobi savaşı ne zaman başlıyor?

şuan naruto shıppuden 207. bolumdeyım 206'da obito ilan ediyorum dedi ama hala bir sonuç yok sadece fightlar kaçıncı bolumde başlıyor soyleyın spoıler vermeyın.
  4. NOMADRANTAN

Naruto shippuden sarmadı one piece geçeyimmi?

1. naruto çok sarmıştı bu hiç sarmadı zorla izliyorum 154.bolumdeyım one piece 22.bolume kadar izledim sardı daha öncesinde death note,kimetsu no yaiba ve jujutsu kaisen bitirdim.
  5. NOMADRANTAN

Bu videoadaki animenin adı ne?

6. NOMADRANTAN

Barış akarsunun filmi geliyor.

ben gideceğim çıktığı anda. 1656268712 @barışakarsu
  7. NOMADRANTAN

Kimetsu no yaiba demon slayer 2 sezon ve filmini bitirdim bi srorum var.

kımetsu no yaıba muhen resha izliy'yey'm m'_
  8. NOMADRANTAN

Animeye yeni başladım one piece sizce başlıyayımmı?

Şuanda death note bittiş kimetsu no yaiba da bir sezon kaldı onu bitirince siz<ce başlıyayımmı?
  9. NOMADRANTAN

Anime beni neden sarmıyor?

Anime izlemeye çalışıyorum.Sarmıyo anşmecilere sordum hunterxhunter izle dediler 2. bolumde baydı.Animeye başlamak istiy0orum animeciler yardım edermisiniz.
  10. NOMADRANTAN

Anime mi amerikan çizgi dizileri mi?

Amerikan çizgi dizileri derken borjack horseman simpson felan.
  11. NOMADRANTAN

Tozkoparan iskender saçmalıklar dizisi

Silindi
  12. NOMADRANTAN

Moonknight ın gittikçe imdb puanının düşmesi

Sabah baktığımda 8.2'ydi şimdi 1648743972 https://www.imdb.com/title/tt10234724/ 1648743987 bunun sebebi türkler 1648744035 https://www.webtekno.com/moon-knight-ermeni-soykirimi-tepki-cekti-h122254.html işte bu haberden kaynaklı
Top Bottom