Arama sonuçları: *

1. Krosakı Ichıgo

Yardım Laptop ilk açılış kapanma reset isteme sorunu

Lenovo LOQ model laptobum var son 2 3 aydır ne zaman bilgisayarı açsam ilk açışımda lenovo yazısı geliyor ardından ekran kapanıyor fakat bilgisayar çalışmaya devam ediyor çek çaresi güç tuşundan kapatıp yeniden açmak sorunumu nasıl çözerim
  2. Krosakı Ichıgo

Öneri 36.608₺ bütçe- Hp Victus 16-R1073NT mi, Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00HNTRv1 mi yoksa başka seçenek mi?

110w üzeri çok az farkediyor 1 2 fps maksiumum ama sanmıyorum
  3. Krosakı Ichıgo

Öneri 36.608₺ bütçe- Hp Victus 16-R1073NT mi, Lenovo LOQ 15IRX9 83DV00HNTRv1 mi yoksa başka seçenek mi?

hocam bende lenovo loq kullanıyorum memnun olmadıgım tek konu var o da ekran panel kalitesi oda arkadaşımda victus 16 var ekran olarak daha güzel fakat onun dışında ben olsam lenovo tercih ederim hp müşteri memnuniyeti konusunda daha önce beni yanıltmıştı o yüzden tercih etmiyorum ekran...
  4. Krosakı Ichıgo

Laptop Başlatma Sorunu

Lenovo LOQ model laptobum var. son bir kaç aydır az kullandıgım için pek umursamadıgım bir sorunum var.Bilgisayarı ilk açtıgımda lenovo yazısı geliyor ardından ekran kapanıyor ve açılmıyor fakat bilgisayar çalışıyor tek çözümüm güç tuşunu 5sn basılı tutarak kapatmak ve yeniden açmak bunu...
  5. Krosakı Ichıgo

Yardım Çakma gamepad önerisi

1k ya kadar hocam ama varsa 400 e de olur
  6. Krosakı Ichıgo

Yardım Çakma gamepad önerisi

uygun olursa ps4 veya ps5 çakma kol almayı düşünüyorum önerileriniz nedir?
  7. Krosakı Ichıgo

2.el telefon almak için nasıl bir yol izlemeli?

anladım peki fiyat nasıl olmalı bir fikriniz var mı? 1697623144 hiç kimse bir şey bilmiyor sanırım?
  8. Krosakı Ichıgo

Kasa toplama+windows 10

tabii ki 3 saatte toplamıyorlar fakat zaten bu işler böyledir 5dk lık iş için kimse 1000 tl vermek istemez
  9. Krosakı Ichıgo

Kasa toplama+windows 10

yok hocam fazla gibi geldi bana
  10. Krosakı Ichıgo

2.el telefon almak için nasıl bir yol izlemeli?

arkadaşlar selam önümüzdeki haftalarda iphone 14 pro almayı düşünüyorum ve 2.el alıcam nasıl bir yol izlemeliyim fiyat nasıl olmalı satıcıya güven nasıl olur?
  11. Krosakı Ichıgo

iphone 15 mi 14 pro mu?

çok fazla bir üst almaktansa altın prosunu al diye duyuyorum ondan soruyorum
  12. Krosakı Ichıgo

iphone 15 mi 14 pro mu?

hocam yurt dışı çok dertli
  13. Krosakı Ichıgo

iphone 15 mi 14 pro mu?

önümüzdeki ay telefon alacagım bütçe 50 bine kadar sıfır 15 yerine 2.el 14 pro mantıklı olur mu olursa 2.el için nasıl bir yol izlenmeli?
  14. Krosakı Ichıgo

En uygun RP nereden alınır?

1650 rp alıcam en nerden alıyım en uygun nerededir?
  15. Krosakı Ichıgo

ISO dosyası ile oyun nasıl kurulur?

benim için nostaljik olan WE SOCCER 2008 indirdim fakat iso dosyası şeklinde nasıl oyunu kurarım?
  16. Krosakı Ichıgo

Yardım Connectgame güvenilir midir? Kargo süresi ne kadardır?

https://shop.connectgame.com.tr/products/darmoshark-n3-three-mode-kablosuz-gaming-mouse-siyah Linkteki mouse u satın alacagım fakat cumsrtesi elime geçmesi gerekiyor sizce uzun sürer mi hatta daha önemlisi güvrnilirler mi?
  17. Krosakı Ichıgo

Lenovo laptop alınır mı? Evet!

Merhaba ağustos ayının sonundan itibaren geçen haftaya kadar 4060 ekran kartlı bir laptop arıyordum 40 bin TL'ye kadar bütçem vardı victuslar asus tuflar çok uygundu fakat bu araştırma esnasında daha önce hiçbir konuda rastlamadıgım bir laptopa denk geldim ''LENOVO LOQ'' yabancı inceleme...
  18. Krosakı Ichıgo

Hdmi kablo hangi versiyon nasıl ögrenirim?

hdmi kablo aldım görünyü 144hz akmıyor gibi hissettim nasıl anlarım
  19. Krosakı Ichıgo

ekran kartı asla kendini tam kullanmıyor

anladım hocam oyunun daha oynanabilir olması için düşük ayarlar gerikiyordu aslında ayarlar şuan fps i çok farkettirmiycek sanırım oyunla alakalı diye tahmin ediyorum teşekkürler
  20. Krosakı Ichıgo

ekran kartı asla kendini tam kullanmıyor

sistem bu ve ayarlar ortadaydı yüksek e aldım artık 80 lerde cahilligime geldi sanırım pardon...
Top Bottom