Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

T60 Red switch Klavye önerisi

Merhaba, 700-800 bütçem var. Red switch T60 arıyorum. Ziyoulang, Sarftech falan her yerde bitmiş.
  2. Nvidia Mx130

Muhabbet kuşum kabariyor ve titriyor

Yem yedi baya ama su içtiğini görmedim şuan biraz hareketlendi
  3. Nvidia Mx130

Sabahtan beri yem yediğini ve su içtiğini görmedim.
  4. Nvidia Mx130

Dışkıları normal ve normal benim odada kalıyor.
  5. Nvidia Mx130

Merhaba muhabbet kuşum sabahtan beri kabarık ve titrer şekilde. Veterinere gittim ancak kapalıymış, petshoptan SE-E vitamini verdiler onu koydum ve şuan kaloriferin yanında. Ne yapabilirim?
  6. Nvidia Mx130

Crack Fifa 23 açılmıyor

Çözemedim
  7. Nvidia Mx130

Öneri Cs2 seçkin alırsam ne değişir?

Rank kasma geliyor, Hile gelmesi sadece azalıyor ve kasa düşürüyorsun. Ben geçen hafta aldım 2 dolarlık kasa düştü yarın bir daha düşecek kendi parasını 2-3 ayda çıkarıyor sonrası kâr yani alınır
  8. Nvidia Mx130

Beyler ikinci el satış yapacağım anlaştık ama merka ettiğim bir şey var

Kargoyu iptal etme olmaz diye düşünüyorum. Yani dolandırılma ihtimalin daha fazla artıyor
  9. Nvidia Mx130

Beyler ikinci el satış yapacağım anlaştık ama merka ettiğim bir şey var

En mantıklısı sahibinden üzerinden param güvende
  10. Nvidia Mx130

Polo 1.4 TSI GTI neden ucuz?

Dost minimalligi geçtim aradaki güç farkı gerçekten iyi ve daha ucuza
  11. Nvidia Mx130

Golf 7 de dsg yok mu? Var diye biliyorum. Eski olmasından dolayı sorun olabilir bilmiyorum.
  12. Nvidia Mx130

Merhaba, genç işi araba bakmaktayim aklıma 1.4 TSi GTI çok takıldı 700k civarına saf 180hp Stage 2 240 civarı. Golf 7 1.6lar 105hp ve daha pahalı. Teknoloji farkı olarak biliyorum ama bu güce göre Polo 1.4 TSI GTI'lar neden ucuz? Kronigi mi var?
  13. Nvidia Mx130

Nays içinde 550 liram kaldı nasıl alırım?

Uygulamada genç hesap olarak gözüküyor
  14. Nvidia Mx130

18 yaş altında olduğunu için öyle diyor 1738831413 Eğer uygulamadan aile izini vermeyi diyorsan genç hesabı var zaten
  15. Nvidia Mx130

İş bankasına gitmen gerekiyor diyor
  16. Nvidia Mx130

Merhaba, Nays artık 18 yaş altına internet alışverişi ve para çekmeyi kaldırmış bende CS Prime alacaktım cashback var diye Naysa 550 lira attim ancak ne Prime alabiliyorum ne de çekmeye izin veriyor ne yapabilirim?
  17. Nvidia Mx130

💳 Güncel Cashback Listesi Ocak 2025 💳

Onları yapmadan Steam cashback gelmiyor mu? 1738771461 Paycellde kimlik doğrulama yapmadan cashback kazanabiliyor muyuz?
  18. Nvidia Mx130

Netspeed yerine ucuz İSS Önerisi

Geçilir mi? 150 lira için değişmeye gerek var mı?
  19. Nvidia Mx130

Netspeed yerine ucuz İSS Önerisi

Merhaba, Netspeed modem ücretini 50TL yapmış 100mbps pakete toplam 500TL ödeyeceğiz. Gayet sorunsuz ancak fiyat biraz tuzlu geldi. Daha ucuza sorunsuz hangi İSS bulunabilir? Netspeed devam etmeli miyim?
  20. Nvidia Mx130

11. Sınıf Fizik yapamıyorum

Kaynak olarak Dakika ve Bilgi Sarmal var ikisini de çözemiyorum. 3 senedir aynı hocayla devam ediyoruz ve dersler çok sıkıcı geçtiği için dinleyesim gelmiyor. Formül unutma konusunda ne dersiniz?
Top Bottom