Arama sonuçları: *

1. Dolar Bey

Gta 5 Online 2 milyon ile en karlı iş modeli ?

Pc ve ps oyuncuları aynı servera giremiyor para atma olayını bilmiyorum
  2. Dolar Bey

Pc den bende biliyorum ama ps den oynuyorum nasıl olacakmış hile ?
  3. Dolar Bey

Ps5’den oynuyorum mantıklı fikriniz varsa biraz para bayılcam 2 milyonum olcak. Gece kulübüm var günlük 50k nakit bırakıyor ama millet bunun kat ve kat fazlasını kazanıyor. Kosatka diyorlar hiç bilgim yok. Maze bank ta bir çok seçenek var fakat hangisi kazandırır bilmiyorum. Tavsiyelerinizi...
  4. Dolar Bey

Ps 5 digital 2 kollu alacağım

İthalatçı garantili diyor büyük sıkıntı Teknosa sitesine bakıyorum trendyol gibi farklı satıcılar var onada güvenemedim ithalatçı garantilidir diye. Galiba mediamarktan alacağım 1721756055...
  5. Dolar Bey

Ps 5 digital 2 kollu alacağım

bu aralar teknolojiye bakmıyorum çok haberdar değilim, ithalatçı garantili olmayan adam gibi türk firmasının 2 kol ile sattığı ps5 digital arıyorum şimdiden teşekkürler.
  6. Dolar Bey

Manisa'da okuyacağım, hayat nasıl ?

biliyorum
  7. Dolar Bey

yukarı yukarı yukarı cEvApLaRıNıZı bEkLiYoRuM
  8. Dolar Bey

Monster notebook alinir mi yoksa baska markalara mi bakayim

Hacım 6 senelik monster kullanıyorum 6 ayda bir genel temizliğe götürüyorum şuana kadar bir kere anakartı yandı ona kazık fiyat verdiler tek sıkıntısı bu. istersen tüm parçaları değiştir ram tak hdd tak yine bakımını yapıyorlar. anakart değişti ona bile bakım yaptılar. Linkteki model yerine...
  9. Dolar Bey

İzmir'de yaşıyorum puanım Ege'ye de tutsa İzmir'e yakın olduğundan Manisa'ya gitmek istiyorum. Açıkçası ailemden biraz da olsa uzaklaşmak istiyorum en azından farklı ortamlara girerim insanlar tanımış olurum. Sadede geleyim İzmir'de gezecek yer çok gece hayatı olsun sahili olsun mükemmel şehir...
  10. Dolar Bey

Monster notebook ekranda çizgiler çıkıyor

2018 yılında Abra A7 V8.1 modelini aldım başkalarının şikayetlerine rağmen bende hiç sorun çıkmadı 6 senedir cayır cayır çalışıyor gta en yüksek ayarlarda 65-70 fps rahat veriyor. Ekteki fotoğrafta tam çıkmamış ama fotoğrafın altındaki yeşil çizginin ekranın her tarafında var sürekli yer...
  11. Dolar Bey

Okul müdür yardımcısının tek başına karar verme yetkisi var mı ?

Dün okulda müdür yardımcısıyla koridorda baya bağıra bağıra tartıştık en sonunda bana cevap vermeden gitti. Sadede geleyim gerçekten haklı olduğum konuda tartıştık ve dünden beri ters ters bakıyor. Bende bu bakışların altında kalamıyorum bir yerde patlayacağım. Hocalara saygısız değilim...
  12. Dolar Bey

gta 5 cloud sync conflict hatası

Hata bu, daha önceden de yaşamıştım seçtiğim gibi değilde birini seçmiştim review diyip girince ilerleme silinmiş %15 den devam etmiştim. Yaşayan varsa çözüm bulursa sevinirim.
  13. Dolar Bey

Kedi kanlı tuvalet yapıyor (acil)

3 aylıkken aldık şuan 11 aylık, ve dişi, ilk günden beri gayet kaliteli mamalar veriyoruz daha önce marka hiç değişmedi (purina) ev yemeği balık et falan hiç yemedi ve kısır değil. Son 2 aydır sürekli ev yemekleri yemek istiyor ama asla vermiyorum. Az önce bahçede sağa sola tuvaletini yapmaya...
  14. Dolar Bey

Kedi kanlı tuvalet yapıyor (acil)

Bengal kedisi var tekirden pek bi farkı yok. Dün kanlı yapıyordu bugün sadece kan yapıyor. Kumu temiz , bahçede dolaşıyor bi köşede deniyor yarım saattir 30 yer değiştirdi her seferinde ya yapamıyor ya da kan geliyor 2-3 damla. Yarın pazar bazı veterinerler kapalı bu saattede gidemem. Ne yapmam...
  15. Dolar Bey

Hangi nvidia sürücüsünü indireceğim ? (Laptop)

Eyw reis indirdim
  16. Dolar Bey

Hangi nvidia sürücüsünü indireceğim ? (Laptop)

Nvidia manuel sürücü sitesinde ekran kartıma uygun olanı buldum ve hangisini indireceğim ?
  17. Dolar Bey

Lisede böyle konular niye var ve niye görüyoruz

Dün yemekhanede arkadaşla oturuyoruz birisi geldi yanımıza oturdu biraz muhabbet ettik ve arkadaş İsveçliymiş ve derslerinde çok zorlandığını söyledi. Sebebini sorduğumda bana orda 11-12. sınıfta görülen konular (Asal sayılar ve çarpanlara ayırma konusu gibi bir çok konu) olduğunu söyledi. Ben...
  18. Dolar Bey

2500-3000 bandında monitör tavsiyesi

Sıkıntı olmaz ama ms ve hz yüksek olsa yeter
  19. Dolar Bey

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-samsung-crg5-lc24rg50fzrxuf-24-4ms-full-hd-freesync-curved-oyuncu-u-fiyati,1763106940.html Şu var 3800 çok fazla oluyor kendime değil bi tanıdık için bakıyorum o yüzden aşmak istemiyorum
  20. Dolar Bey

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-acer-kb242yh-23-8-1-ms-freesync-full-hd-oyuncu-u-fiyati,168580141.html Bu nasıldır bi incelemesi yok.
Top Bottom