Arama sonuçları: *

1. L

Yardım CS:GO Klan Tag yeri Bomboş Gözüküyor

Evet 1616127403 Herzaman klan tagımı değiştirirdim ama bir gün sonra böylr oldu çok garip 1616127825 Lütfen Nasıl yapsacağım bu şeyi
  2. L

Yardım CS:GO Klan Tag yeri Bomboş Gözüküyor

Fotoğraftaki gibi bomboş gözüküyor nasıl çözebilirim 1616079878 Lütfen Cevap Verin
  3. L

Yardım WinDriver sürücüsü nedir?

Masaüstü kullanıyorum, Silsem olurmu ? 1614495130 olmaz derken silimmi silmeyimmi ?
  4. L

Laptop kullanmıyorum silsem bir sorun oluşurmu ?
  5. L

COD warzone Leş görüntü tüm ayarlar ultrada??

Abim sil tekrar yükle oyunun bağı oluşmuş
  6. L

Yer Açmak için silmek istiyorum sorun oluşurmu ? (Açıkçası siliyordum son anda düşündüm sormayı)
  7. L

Minecraft Out of Memory Hatası

dosyalar atılmadı direk dosya içeriğini aticam 1610271155 # # There is insufficient memory for the Java Runtime Environment to continue. # Native memory allocation (malloc) failed to allocate 32744 bytes for ChunkPool::allocate # Possible reasons: # The system is out of physical RAM or swap...
  8. L

Out Of Memory Hatası

Benim 8 gb ramim var ama yinede bu hatayı alıyorum
  9. L

Minecraft Out of Memory Hatası

1 gün önce oyunu açtığım zaman böyle bir hata vermiyordu oyun açıldığı zaman 15 20 fps arası veriyor. %99 ram kullanımı ve %98 swap kullanımı var bunu nasıl düzelte bilirim 8 gb ram var(isterseniz Hata dosyalarını atabilirim) 1610268950 Ve ekleme yapayım pc boşta iken swap kullanımı %61 de
Top Bottom