Arama sonuçları: *

1. A

12000 Tl kulaklık önerisi

Şuanda aklımda olan model steelseries arctis nova pro wireless alternatif öneriniz var mıdır? önemli olan kulak petleri değişmesi kafa bandı değişmesi bunun dışında wireless kesinlikle olmalı
  2. A

4000 TL mekanik klavye önerisi

Akko 3098 daha önce duymadım onu da listeye attım çok teşekkürler hocam
  3. A

3000 TL Wireless mouse önerisi

Lamzu thorn bakıcam onuda görmüştüm
  4. A

ikinci el düşünmüyorum hocam
  5. A

Hocam bunu da listeme ekledim ama önceden aklımda hep razer ürünleri çok sağlam olmuyor sadece pahalı gösterişli oluyor diye kalmış değişti mi şuanda
  6. A

Bir site filan öneriniz var mı custom için 1732355420 Anlıyorum ama gerçekten çok fazla kullanıyorum numpad benim için önemli
  7. A

Hocam bu bütçede bulamam mı yoksa bu önerdiğiniz klavye daha iyi mi anlayamadım
  8. A

Hocam ben genelde hikayeli oyunlar oynuyorum ama yine de bir bakacağım teşekkürler.
  9. A

Öncelikle merhaba. Tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum şu anda klavye Corsair K55 RGB Pro XT kullanıyorum. Mekaniğe geçmek istiyorum 4000TL bütçem var önerilerinize bekliyorum. Not: Rampage, gamepower tarzı markaları istemiyorum. Numpad olmalı onun dışında ek tuşlar olabilir. Sağlam bir klavye...
  10. A

Öncelikle merhaba. Tüm ekipmanlarımı değiştiriyorum şu anda mouse corsair sabre pro kullanıyorum. Kablosuza geçmek istiyorum 3000TL'ye kadar önerilerinizi bekliyorum. Not: Rampage gamepower tarzı markaları istemiyorum. Mouse da çok fazla tuş olmasını sevmiyorum.
  11. A

15.000 TL monitör önerisi

Öncelikle merhaba. Şu anda 32' 1080p 60Hz bir monitör kullanıyorum ikinci ekran yapmak için monitör arayışına başladım. Küçük monitör kullanamadığımdan 27' aşağısı istemiyorum ikinci bir 32' monitörde çok fazla gelir o yüzden 27' en az 240Hz bir monitör istiyorum bu durumda 2560x1440 piksel ve...
Top Bottom