Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Forza Horizon 5 Fps Testi

5 dakikalık ufak bir kesit hazırladım sizce ekran kartını 140 veya 150 watta oc ile getirsem daha iyi bir fps alır mıyım göründüğü gibi sıcaklık konusundan hiçbir sıkıntım yok
  2. TinerciAlper

Forza Horizon 5in Hangi Paketini Almalıyım

uzun zamandır almak istiyordum gamepassten oynarken çok hoşuma gitmişti ancak en düşük paketini aldım pişman olur muyum fiyat farkına değecekse iade edip üst paketleri alabilirim
  3. TinerciAlper

Rdr2 Türkçe yama önerebilir misiniz?

Rdr2 Türkçe yama önerebilir misiniz?
  4. TinerciAlper

Paris 2023 Major son katilim nedir

Maalesef gec kaldim yarin alabilicem secim yapabilirmiyim 4 gibi alicam okuldan gelince mecbur ve secimlerinden oneri verebilecek var mi hic bakmadim
  5. TinerciAlper

Counter Strike:Globel Offensive Pazarı Düşüşte

Herkesin yatirim yaptigi her dk artan yapilan islemler yuzunden surekli coken pazar suan düşüşte yaklasik 2 gundur duraklayan ve yavaslayan pazar dususe gecti gorusleriniz nedir
  6. TinerciAlper

Öneri M4A1-S'ime isim önerisi (CSGO)

buna isim önerisi lazım yaratıcı önerilerinizi bekliyorum 4
  7. TinerciAlper

Gta V online açılmıyor

bu hatayı alıyorum ayrıyetten kendi web sitelerinede giremiyorum dün akşam oynadım böyle bir şey yoktu
  8. TinerciAlper

Yardım Subnautica yeni görev gelmiyor

bir yeri mi atladım çözemiyorum 12. yaşam kozasını keşfettim ondan sonra hiçbirşey gelmedi olası degasi yaşam alanın kordinatlarını vermesi lazımdı lakin vermedi ne ypamalıyım bug mı oldu acaba
  9. TinerciAlper

Cyberpunk 2077 düşük fps

imzadaki sistemim var yer yer 12-13lere düşebilirken yer yerse 60lara çıkıyor ortalama ise 25-35 sizce normal rtx ultra ayarlarda oynuyorum birde hikaye aşırı sıkıcı geldi hem hafif kasarmışcasına hemde çok yavaş ilerleyen hikayesi optimizasyondandır diye tahmin ediyorum sizce iade edip farklı...
  10. TinerciAlper

Öneri Csgo Rio 2022 alınır mı

kaar eder miyim hangi versiyonunu almalıyım jeton olanını mı
  11. TinerciAlper

Desert Eagle'ıma isim önerisi (CSGO)

elimde okyanus caddesi desert eagle ve iism etiketi var isim önerilerinizi bekliyorum
  12. TinerciAlper

Csgoda sürekli batıyorum

csgoda oyunda pahalı itemleri işte öylesine bi kasa açtım çıktı vs diyenler var veya maçta mola alıp rasgele bi siteden pahalı skin çıkaranlar ben mi çok bahtsızım bu 3. batışım 2 tane recoil case açtım az önce 5-8tllik 2 item çıktı güzel item düşürmek için çok mu açmak gerek çok mu şanslı olmak...
  13. TinerciAlper

Yardım Csgo nova 3 takıldım

beler öncelikle günde 3-5 saat oynuyorum kötüde oynamıyorum 1-3 arası sıralamam oluyo güzel oynadığımda 30 vuruyorum onun dışında 15 falan olabiliyor bazen elim soğukken ısınmadan giriyorum 4:3 geçtim 5 maç arka arkaya win var rank atmıyor 8 maçın sadece 2si lose bundan öncede 4 maç win falan...
  14. TinerciAlper

Csgo 4:3 Yapınca Kenarlar Siyah Oluyor

csde 4:3 yapınca kenarlar siyah oluyor
  15. TinerciAlper

CS GO Ağına Bağlanılamıyor

dün oynadım sağlam bi rek attım oyunu kapattım bu sabah yine girecektim ki böyle kaldı napmalıyım
  16. TinerciAlper

Yardım Steam yaz indirimleri ortak yardımlaşma ve öneri

yaz indirimleri için oynadığınız tavsiye ettiğiniz oyunları alta yazarmısınız benim gibi kararsız olan insanlar yararlansın
  17. TinerciAlper

Yardım Gece pcyi açık bırakıp oyun indirmek zararlı mı

Soru bu arkadaşlar gece elektrik vs giderse bisi olurmu ve pc uyku moduna gecince fanlarin ışığı kapanıyor yine sıvı soğutma çalışmaya devam eder dimi
  18. TinerciAlper

Csgo açılmama

csgoyu açarken başlatılıyor diyip açılmıyor yardımcı olurmusunuz
Top Bottom