Arama sonuçları: *

1. TuzluMuallebi

Ranch simulator 5 kişi nasıl oynanılır ?

Merhabalar biz ranch simülator oynamak istiyoruz fakat 5 kişiyiz internetten şu videoyu bulduk ama yapamadık bunun bir çözümü var mıdır ? şimdiden teşekkürler. ,
  2. TuzluMuallebi

EA FC 24 Pro Clubs Oyun geç geliyor

Merhabalar, arkadaşlarım ile fifa pro clubs oynayacaktık fakat oyun maçtayken bende geç geliyor. Örneğin onlarda dakika 75 deki olayı görüyorsa ben aynı anda 70 deki olayı görüyorum ve bu yüzden oyunuda oynayamıyorum karakter sadece yerinde oturuyor arada bir hareket ettirebiliyorum. Bu sorun...
  3. TuzluMuallebi

EA FC 24 Pro Clubs kol çalışmıyor

yine de algılıyor hocam, ne olur ne olmaz atayım dosyaların içine nereye atmam gerekiyor söyler misiniz ?
  4. TuzluMuallebi

hocam söylemeyi unutmuşum zaten x360ce kalibre ettim fakat oyun dosyalarının içine atmayı ilk defa sizden duyuyorum nereye atmalıyım bir fark olur mu?
  5. TuzluMuallebi

Merhabalar, gamepadim Rampage Sg-r601 diğer Ea FC nin diğer oyun modlarında (Santra vs.) sorunsuz çalışmasına rağmen Pro clubsda çalışmıyor çözümünü bilen birisi yardımcı olabilir mi ?
  6. TuzluMuallebi

Rampage SGR-601 FIFA 23 L2 R2 çalışmıyor

Steam ayarlarından mı hocam eğer oradansa , evet gözüküyor. 1700934712 upup up
  7. TuzluMuallebi

Hocam başka oyunlarda sıkıntı çıkarmıyor güncel olarak sadece FİFA da sorunlu , markayı övmüyorum fakat cidden gereksiz önyargılısınız.
  8. TuzluMuallebi

Arkadaşlar, yaklaşık 2 sene önce aldığım gamepad buydu. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım fakat FIFA 23'te bu sorunu yaşıyorum, çözümünü bilen veya öneri verebilecek arkadaşlar yazarsanız sevinirim.
  9. TuzluMuallebi

FİFA 23 GAMEPAD ÇALIŞMIYOR

Düzeldi mi hocam ?
  10. TuzluMuallebi

Xouputun çalışması için gereken program: https://github.com/nefarius/ViGEmBus/releases/download/v1.22.0/ViGEmBus_1.22.0_x64_x86_arm64.exe Xoutput : https://github.com/csutorasa/XOutput/releases/tag/3.32 En üstteki direk inecektir alttakinde ise xoutput.zip basar iseniz inercektir. ikiside...
  11. TuzluMuallebi

Hocam benimki de ea playden aynı oyun zaten. Arkadaşlar Xouput u önermişti bende olmadı ama sizde olabilir fakat ekstradan VigemBus isimli program yüklemeniz gerekiyor.
  12. TuzluMuallebi

HOI IV Rise of Nations modu "creating checksum" yazısında donup kapanıyor

Hocam şimdi sürümü 1.12 ye çektim denedim olmadı maalesef.
  13. TuzluMuallebi

Kurdum hocam fakat açılmıyor nedense vigemBus vesaire de kurulu ama açılıyor ve donup kapanıyor maalesef.
  14. TuzluMuallebi

Tamam hocam evde değilim eve gidince geri dönüş yaparım.
  15. TuzluMuallebi

hocam antivirüs olarak malwarebytes var sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum. 3 defa abonelikten çıkıp abone oldum. aynı şekilde dosya bütünlüğünüde taradım. PC kaldırmayacağını düşünmüyorum. i5 10300h gtx1650 var 8 gb ram belki sıkıntılı olabilir ama daha ağır modlarda sıkıntı çıkarmadı.
  16. TuzluMuallebi

Hocam bir hata vermiyor normal bi şekilde açılıyor fakat yüklenirken creating checksum yazısında windows un yanıt vermiyor uyarısı çıkıyor.
  17. TuzluMuallebi

Açıklamasında 1.13 uyumludur diye bir şey yazıyor. Benim sürümüm 1.13 fakat bir türlü açamadım.
  18. TuzluMuallebi

Arkadaşlar, Hearts of Iron IV'ü mod yükleyip oynamak istedim. Bu modun çok kapsamlı olduğunu gördüm ve deneyecektim fakat oyun *creating checksum* yazısı yazarken donuyor ve kapanıyor. Bunun çözümü var mıdır?
Top Bottom