Arama sonuçları: *

1. TinerciAlper

Psu vidasi kayip nereden bulurum

Psu vidalarini psunun ustunde garantiye verdim ve iade degisim aldim vidalar gitti ozel biseymi vidalar ona gore kasayi aldigim yere basvuracagim
  2. TinerciAlper

Bilgisayarin ariza tespitini nasil yapabilirim?

Oncelikle elektirigin anlik gitmesinden dolayi bir kac gun once pc yandi sadece guc kaynagindan koku geliyor ancak pc acildiginda dram uyarisi veriyor ve kapatma tusu ile vs kapanmiyor isiklar fanlar vs calisiyor goruntu gelmiyor 1. Secenegim pcyi komple pcciye goturup tek tek parca denemesi...
  3. TinerciAlper

Pcden yanik kokusu geldi acilmiyor

Pcde oyun oynarken bi anda ekran gitti wattman sandim tuslara falan basiyodum yanik kokusu geldi hemen psu salterini kapattim camini acip ne yandi diye gozumle baktim bisi yoktu duman falanda cikmadi psuda cok cok hafiften bi koku var ama psu calisiyor dram isigi yaniyor ramleri sokup baktim...
  4. TinerciAlper

Mavi Ekran Pc Mavi Ekran Verdi?

buna benzer bi mavi ekran yedim ama alt tarafı farklı reklerde görüntü bozulmuş yazı bu değil fotosunu çekemeden pc restart attı csgoaçılıyordu sadece depolamamda az yer kalması ile ilgili vs olabilir mi neden olmuştur
  5. TinerciAlper

Sıfırlama sonrası hiçbirşey düzgün çalışmıyor

pcyi sıfırladım driverleri falan kurdum önce afterburner çalışmadı ekran kartı driverini değiştirdim şimdide hiçbir fanı ayarlayamıyorum pcde dragon centerden deniyorum yok gpu tweaktan ekran kartını deniyorum yok kafayı yemek üzereyim
  6. TinerciAlper

klavye yandıktan sonra garip olaylar

dün klavyem yandı neyse evdeki eski bir kalvye ile yeni klavye araştırıyorum dün gece csde oyun dondu ve giremdi oyuna alt+f4 çekmek zorunda kadlım bugünde discorddan chromeye geçerken 20 saniyeye yakın dondu pc hiçbirşey yapamadım işlemci yada anakarta zarar geldiğini nasıl anlarım testi vs var...
  7. TinerciAlper

bilgisayarınızı nasıl kapatıyorsunuz

soru ciddi nasıl kapatıyorsunuz ben windows tuşuna basıp pcyi kapat diyorum psunun anahtarını kapatıp akım korumalı fişide kapatıyorum yanlış mı gece elektirik giderse diye yapıyorum ama
  8. TinerciAlper

Çözüldü✓ kasanın fanlarını mystic lighta geçirdim kumanda çalışmıyor

gamepower warcry kasa led kontrolcü m/b tuşu ile mystic light üzerinden kontrole geçirdim 3sn basılı tutarak lakin fazla mod vs kafama uymadı tekrar kumandaya geçirmeye çalıştığımda hiçbirşekilde geçmedi naparsam yapayım geçmedi pcyi kapadım açtım basılı tuttum normal bastım hiçibiri işe...
  9. TinerciAlper

Fan kontrolcusunden gelen bosta kalan kablo

Pcyi topladim falan hersey okey 3 gun falan kullandim simdi kablo fazlalik kablolari düzenlemek icin kollari sıvadım birinci görseldeki fan coklayicisindan gelen 2 pinli kablo ve kasanin tus kısmından gelen fan yazılı kablo bu ikisini takmamisim nereye takicam
  10. TinerciAlper

pcyi yeni topladım napmalıyım

pyciyi topladım uzun bir süre 2 güne yakın windows kurmakla geçti kurdum şuan sistemimde rx6600xt var onun driverini indirdim en güncelini sistemimde sıvı soğutma var bunun rengini fan hızını nerden kontrol edeceğim msi marka ayrıca mystic light özelliği bunları nereden kontrol edebilirm harici...
  11. TinerciAlper

Çözüldü✓ Anakart boot ışığı yanıyor

Arkadaslar anakartta boot ışığı yaniyor bios geliyor vs hicbir sıkıntı yok boot ediyorum windowsu kuruyorum windows tekrar baslatiliyor diyo tekrar kurma ekranina geliyor tekrar baslatccakken flasi cikiyorum biosa atiyor yardim lazim
  12. TinerciAlper

Çözüldü✓ Windowsu kuramiyorum sürekli yeniden başlıyor

Ywniden baslatilacak diyor ve sürekli yeniden başlıyor flashi çıkarınca biosa atiyor windows 10 11 hepsini denedim olmuyor deliricem ilk basta yanlışlıkla to go secenegi ile flasa windowsu kurdum oradan sonra daha duzelemedim yardim lazim deliricem
  13. TinerciAlper

Windowsu kuramıyorum yardim lazim

Arkadaşlar windowsu flastan kuruyorum yeniden baslatiyor ve yine windowsu kurma ekrani geliyor ne yapmaliyim
  14. TinerciAlper

Windowsu yanlış yere kurdum yardım

Pcye windowsu kurdum ama uefi attigim flasa kurmus windowsu bende flasi cikarinca fark ettim simdi bu menude hangisine basicam
  15. TinerciAlper

Flasha windows atma niye bu kadar uzun sürüyor

Windowsu önce indirimdim iso dosyası haline getirdim sonra rufus üzerinden flasa yazdirmaya basladim (8gb)ama 1.5 saattir sadece %31 olmuş bu kadar uzun sürmesi normal mi ve flash yetermi
  16. TinerciAlper

Mavi Ekran Biosta kadar geldim nasil windows kurcam

Pcyi kurdum ettim biosa kadar geldim simdi napicam uefi networke basiyorum hicbisey olmuyor flash bellek ilemi kurmam lazim
  17. TinerciAlper

Pcyi kurdum böyle diyor

F2yede bassam açamadım bios menüsünü 1655553353 Çok kotu cekmisim okuyamazsaniz bidaha açıp çekebilirim
  18. TinerciAlper

Sıvı sogutmanin kablolarini buradan gecirecek miydim

Sorum bu arkadaslar kasa warcry sivi sogutma msi mag coreliquid 360r v2
  19. TinerciAlper

R9 5900x-rx6600xt Darboğaz Yapar Mı?/ Sisteme 650W Yeter Mi?

Soru başlıkta arkadaşlar ve 650w psu yeter mi
Top Bottom