Arama sonuçları: *

1. Kayrae

Çözüldü✓ HP Victus rtx 4060 ekran kartı kaç w?

hayırlı olsun hocam
  2. Kayrae

hocam bende bu modelin 16gb ram olanını aldım hiç siyah ekran hatası yaşadınız mı?
  3. Kayrae

hocam nvidia denetim masasından yukarıd ayardım var sistem bilgisinde yazıyor maks grafik gücü diye yanlış bilmiyorsam o olmalı
  4. Kayrae

Çözüldü✓ Yanlış ürün gönderim sonrası iade hakkı

öyle şey olur mu hocam kesinlikle bildirilmeli
  5. Kayrae

Kernel Power 41 Hatası

hocam bende aynı hatayı alıyorum son konumda açıkladığım gibi oluyor burası doğru mudur?
  6. Kayrae

Çözüldü✓ Hp victus 16 siyah ekran hatası yardım

hocam sorunu çözdün mü
  7. Kayrae

Laptop dondu ve siyah ekrana geçti

aynı sorunu tekrar yaşadım valorant oynarken alt tab attım dondu kaldı sesler geliyordu öyle kalınca power tusundan kapatıyım dedim kapandı kendi kendine tekrar açıldı fakat siyah ekranda kaldı arkadan valorantın sesleri geliyordu neden böyle yapıp yapıp duruyr donuk ekranın fotoğrafı bir işe...
  8. Kayrae

öyle yapacaktım bir videodan gördüm çözümü sizede cok teşekkür ederim laptop daha yeni can sıkıcı bir durum başkalarıda böyle bir sorun yaşamış herhalde sebebi ne cidden cok meark ettim
  9. Kayrae

kusura bakmayın laptobu söylemeyi unutmusum HP Victus 16-r1057nt 9j260ea I5-14500hx 16gb Ddr5 1tb Ssd Rtx4060 8gb 144 Hz Freedos Gaming Laptop fakat fotoğrafını çekmedim ekran karardı fakat hala çalışıyırodu biglisayar 1725755996 ben sebebini merak ediyordum hocam biliyor musunuz sebebini
  10. Kayrae

neyin fotoğrafını atıyım hocam
  11. Kayrae

Merhabalar, başlıkta gördüğünüz gibi ekran dondu siyah ekran oldu kapat aç yapıyım dedim işe yaramadı f1+esc+power tuş kombinasyonunun yapılması gerektiği söyleyen bir video gördüm yaptım sorunu hallettim fakat sebebeini merak ediyorum neden böyle oldu
  12. Kayrae

El konulan telefon iadesi

değer olarak yüksek ihtimalle
  13. Kayrae

Fps yüksek ama akıcı değil

hocam hangisinde durması daha uygun olur
  14. Kayrae

nereden bakıyorum 1725673473 teşekkrür ederim hocam büyük oranda çözüldü
  15. Kayrae

bu sekmeyi nerden açacağım hocam
  16. Kayrae

evet hocam 1920x1080 144hz
  17. Kayrae

Merhabalar, başlıkta belirttiğim gibi fps yüksek fakat akıcı değil valorant ve csde çok hissediliyor sistem: Victus 16-r1057nt 9j260ea I5-14500hx 16gb Ddr5 1tb Ssd Rtx4060 8gb vsync açtım fps sabitledim fakat aynı sorun devam etti
  18. Kayrae

Donanıma Ayrılmış Ram Sorunu

bende de aynı şekilde hocam nasıl yapacağım o ayarı
Top Bottom