Arama sonuçları: *

• Users: byabo
  • Order by date
  1. byabo

AMD EKRAN KARTI Alınır mı??

Eyw reis yorum için.
  2. byabo

Nasıl bir hata
  3. byabo

Whql diye bi olay var reis heralde onlar onaylanmış sürümler onlardan indirirsek bi sıkıntı çıkmıyomuş
  4. byabo

Yorumun için eyw kral
  5. byabo

Eyw reis 1732550631 Hangi model reis
  6. byabo

Açıklamadaki monitörü almalı mıyım

2.ele yönelmelisin reis ben sarı siteden 200hz curved 1ms monitör aldım 3.200 e ölü pixel flnda yoktu
  7. byabo

Yardım Thermalright Peerless Assassin SE alınır mı?

Kullanmıyorum ama kullananlar memnun alan kişilerin yorumlarına bakarsan 7500f i rahatca soğutuyor diyorlar
  8. byabo

6900xt al Nvidianın dlss si abartılıyor şuan 6700xt kullanıyom bence fsr 3 le dlss nin pek bi farkı yok benim için hatta fsr3 daha iyi fps sunuyor
  9. byabo

Yardım Warzone hata veriyor

Arkadaşın dediği gibi yap
  10. byabo

Yardım Warzone hata veriyor

Ekran kartın ne
  11. byabo

Uygun bi 3080 ti düşürürsen onu al bence ikinci el bulamazsan amd den devam
  12. byabo

Rx 7700 xt asus dual ekran kartı Alıp watman hatasıyla karşılaşan varmı

Onlar hiç amd almamış nvidia fanboyları yalan söylüyorlar bende giriş seviyesi bir sapphire kart var en ucuzu onda bile sorun yaşamıyorum
  13. byabo

UCUZ FP CPU SOGUTUCU

İkinci ele yönel bence reis daha iyisini daha ucuza alırsın teknolojik bir parça değil zaten.Ben 2. El aldım
  14. byabo

Rx 7700 xt asus dual ekran kartı Alıp watman hatasıyla karşılaşan varmı

Reis amd deki wattman sorunu 6000 serisinden sonra dizeldi bende rx 7600xt kullanıyorum hiç bi sıkıntı yaşamadım bende o sistemi alacam inşallah
  15. byabo

Xiomi Tv Box S (2.Nesil) alınır mı??

Abi sen gerçek ahmet sonuçmusun
  16. byabo

E ticaret için bilgisayar önerisi Acil

Reis acer aspire 3 senin için daha iyi olacaktır malzeme kalitesinden kısılmış iç özelliklerine verilmiş ethernet girişi yok ona göre eklenti alın derim bide bu sistemler freedos yani işletim sistemi yok windowsu siz kuracaksınız
  17. byabo

Ooreis hayırlı olsun güzel günlerde kullanbende alacağım inşallah😀 1732372383 7700xt ye baya iyi diyolar çok araştırdım kullananlar memnun iyiki bu kartı almışsın
  18. byabo

Yardım Ryzen 5 7500F işlemcime hava soğutucu takacağım fakat nasıl takılır bilmiyorum

Hayır reis işlemci bölgesinin etrafında 4 adet vida deliği var oraya takacaksın
  19. byabo

Wattman 7000 serisinde yok diyor kullananlar 1732371525 Bilgirendirici yorumun için teşekkür ederim 1732371573 Sen hangi kartı kullanıyosun
  20. byabo

Niye önermessin
Top Bottom