Arama sonuçları: *

1. U

B550 ye Corsair 3600mhz Uyar mı?

B550 pro vdh wifi anakartım var. Corsair rgp pro 3600 mhz ram almayı planlıyordum. Fakat özelliklerinde uyumluluk olarak intel bilmemne ve amd x570 yazıyordu. Benim anakartıma uyum sağlar sorun olmaz değil mi?
  2. U

R5 3600x için Wifi'li Anakart?

Wifi özelliğine extra para vermektense içinde olan f/p bir anakart önerir misiniz? Anakart ve wifi için bunu al daha uyguna gelir derseniz bu fikirlerede açığım.
  3. U

Sisteme Yorumlarınız Nedir?

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/27RELF2P Not: Ekran kartım yeterlidir. Sistem Prodüksiyon ve Daw yazılımlarında kullanılacaktır.
  4. U

İ7 9700 kya anakart?

F/p anakart önerir misiniz?
  5. U

Snowman x6 soğutucu yorumlarınız

Ürünün soğutma işlemi ve minimum ses çıkartan bir soğutucuya ihtiyaç var? Kullanan arkadaşlar tavsiye ve yorumlarınıza açığım.
  6. U

Montaj işinden anlayanlar bir bakarsanız sevinirim

Merhabalar öncelikle açıklamam gereken şey bilgisayar toplama siteleri yerine akakçeden araştırma yaparak sistemimi tek tek özenle almayı planlıyorum. Bu iş için 27 kasımı düşünüyorum. ikinci olarak Daha sonrasında montajı whatsapp ve telefon üzerinden kontrol edecek yönlendirecek kapsamlı...
  7. U

Sistem Kontrol eder misiniz

Ekran kartını düşük seçmemin sebebi az oyun oynayacağımdan dolayı arada bir gta lol pub g oynayacağım. Sistemi Kayıt prodüksiyon için kullanacağım. Gözünüze çarpan bir sorun sıkıntı var mı?
  8. U

11.000 ₺ İntel İşlemcili sistem önerisi

Merhabalar Bilgisayarda Stüdyo One kullanacağım yani mix mastering yapacağım. Arada lol, gta 5 gibi oyunlarıda oynamayı düşünüyorum. Kapsamlı bir bilgim yok ama 500 gb ssd, sessiz bir psu, sessiz bir kasa (sharkoon tg6 içime sindi) düşünüyorum diğer özellikleri f/p yapamadım kafam allak bullak...
Top Bottom