Arama sonuçları: *

1. A

Wd black hakkında yardım

Beğendim kral şimdi aklıma geldi
  2. A

Wd black hakkında yardım

Bende rastlamadım şimdi arada kaldım biri 32 cache biri 64 de galiba blue sipariş veririm güzel olur teşekkürler bu arada
  3. A

Wd black hakkında yardım

Arkadaşlar wd black ya da blue almayı düşünüyordum black daha performanslı ama daha yüksek sesli diyorlar bu ses ne kadar yüksek bi ses aranızda kullanan veya bilen biri varsa yardımcı olabilir mi birazdan ona göre sipariş vericem de
  4. A

Seagate mi Wd mi? Önerilere açığım

Çok teşekkür ederim
  5. A

Teşekkür ederim , wd cavair black 64 cache 7200 RPM almıştım fakat adamlar bozuk mal yollamıştı iade ettim wd bluenun performansı ile Seagate arasında çok bi fark var mı peki ? 1613151931 Performans farkı çok var mı aralarında
  6. A

Çıkan ses ne kadar rahatsız ediyor?
  7. A

Arkadaşlar bilgisayarıma depolama olarak 500 GB HDD alıcam fakat Seagate 32 cache 7200 rpm mi yoksa WD green 32 cache 7200 rpm mi kararsız kaldım bana daha çok Seagate gibi geliyor performans açısından sizce hangisi? Bildiğiniz başka ucuz f/p ürünleri varsa söyleyebilir misiniz?
  8. A

Bilgisayar açılış ekranında hata veriyor

Eyvallah bakıcam fiyatına göre alcam artım bi şey
  9. A

•Ekran kartı modeli?

Hocam HDD gitmiş benim eyv genede
  10. A

•Ekran kartı modeli?

PC çalışıyor bios dediğin kısım şey mi hocam CMD ekranı bakmaya çalışıcam bugün önceden böyle hatalar vermezdi düzgün çalışırdı FPS falanda düştü bi garipleşti PC
  11. A

Hocam pek anlamadığım için bu hatalardan böyle oldu bi dahakine dikkat ederim 1601544380 Yapmaya çalışcam olmazsa artık yeni HDD alırım
  12. A

•Ekran kartı modeli?

Beyler bu hangi ekran kartı? Nerden bakılıyor modeline bilen varsa söyleyebilir mi?
  13. A

Var knk düzeldi o hata da şimdi otomatik onarım geldi
  14. A

Eyv Reis nasıl bakcam ya geçemiyom ki windowsa
  15. A

Beyler Windows kurulu 1601284501 Kurulu beyler Windows HDD mi arızalı 1601284523 HDD arızalıdır büyük ihtimal
  16. A

Bilgisayarı açarken böyle hata veriyor ne yapmam lazım geri sıfırlatmak istemiyorum çok sıfırlandı PC bi daha götürürsem kızarlar daha hemde abiyi yormuş olurum lütfen yardım edin.
  17. A

Ana Konu Trendyol Koleksiyon Kaydetme Kampanyası

Bakiye olarak bekliyordum kupon gelmiş oda seçili ürünlerde
  18. A

Kaydetmemişsin
  19. A

Etmemişsin knk
  20. A

https://ty.gl/rhpvd5xk https://ty.gl/opnawe57 https://ty.gl/yzun45ft Kaydettim kaydet
Top Bottom