Arama sonuçları: *

1. ŞeerefK

Faceit Şu anda bu göreve katılınamıyor. haatsı alıyorum

ticket atman lazım faceit suporta
  2. ŞeerefK

Faceit Unable to join this mission at the moment. Please try again later. hatası

Unable to join this mission at the moment. Please try again later. bu hatayı alıyorum çözümü bulamadım
  3. ŞeerefK

Faceit Şu anda bu göreve katılınamıyor. haatsı alıyorum

Şu anda bu göreve katılınamıyor. Lütfen daha sonra tekrar dene hatası alıyorum preminum u yeni aldım yardımcı olabilir misiniz
  4. ŞeerefK

Atx anakart için kasa onerisi

evet
  5. ŞeerefK

Atx anakart için kasa onerisi

merhabalar anakartım msi b650 tomahawk wifi ve baya büyük bu anakart için içi büyük kasa önerir misiniz bütçe 2500 maks
  6. ŞeerefK

Msi psu power kablosu yok herhangi bir marka kablo olur mu

elimde bir kablo var 10a 250 yazıyor bir sıkıntı olru mu
  7. ŞeerefK

Msi psu power kablosu yok herhangi bir marka kablo olur mu

Fotoğraftaki kablom yok ürünüm msi 750 watt modüler güç kaynağı ikinci el aldığımdan power kablosu yok bir fark olur mu
  8. ŞeerefK

Türk telekom altyapı bağlatıp başka bir sağlayıcıya geçme

Merhaba ben köyümsü bir yerde oturuyorum geçenlerde port boşaldı porta uzaklığım 800 metre maksimum 15 mb internet verebilirz dediler şimdi ben interneti evime bağlatmak istiyorum ama hız ve ping konusunda tedirginim bana 600 tl gibi bir fatura çıkardılar. şimdi türk telekom ekipleri cumartesi...
  9. ŞeerefK

Xpg blade lancer hakkında bilgi

Normal yani demi fiyatı ucuz olunca bir işkilleniyor insan
  10. ŞeerefK

Hiç ısınma sorunu ile karşılaştın mı kor profile olduğu için
  11. ŞeerefK

Merhaba ben fotoğraftaki ramleri aldım indirim vardı ben alırken 4500 TL’ye aldım kullanan var mı acaba ısınma sorunu filan var mıdır ?
  12. ŞeerefK

Hepsiburada b650 anakart önerisi

Hepsiburada kartım var işlemci ryzen 7 7700
  13. ŞeerefK

Hepsiburada b650 anakart önerisi

Merhaba Hepsiburada üzerinden anakart alıcam 6-8 arası f/p b650 anakart önerir misiniz ?
  14. ŞeerefK

TEMU Terminal Handling Delay ne demek

arkadaşlar temadan ürünler aldım 10 gündür gümrükte şimdi bu Terminal Handling Delay diyor bilen var mı
  15. ŞeerefK

Samsung ssd önerisi dramli olursa iyi olr bütçe 4000 tl

980 PRODA DRAM VAR MI
  16. ŞeerefK

Samsung ssd önerisi dramli olursa iyi olr bütçe 4000 tl

soru başlıkta bütçe 4000
  17. ŞeerefK

Arkadaşlar yurtdışı vds lazım bulamadım yardımcı olurmusunuz

soru başlıkta şimdiden teşşekürler
  18. ŞeerefK

Msi b550 apro 4 ram ve 2 ram skor farkı

biryerde görmüştüm 2 kanal ram performans la 4 kanal ram performasn fark oluyormuş ne kadar doğru bilmiyorum ama
  19. ŞeerefK

Msi b550 apro 4 ram ve 2 ram skor farkı

Merhaba benim msi b550 apro anakartım var şuan 8x2 3200 MHz kullanıyorum aklımda 32 gb tane geçmek var önümde 2 seçenek var şuan 8x2 3200 e iki ram daha ekleyip 8x4 3200 yapabilirim yada elimdekileri satıp 2x16 3600 alabilirim Dabi fiyat farkı oluyor sizce hangisi mantıklı
  20. ŞeerefK

Ryzen 5 5600 curve optimezer ayarları yardım

klasik oc yi pek mantıklı bulmuyorum pbo varken o yüzden sadece pbo kullanıyorum
Top Bottom