Arama sonuçları: *

1. ŞeerefK

Türk telekom kablolar kesilmiş

Arkadaşlar bugün tt müdürlüğüne gittim 10 senedir altyapi yok altyapi talep için dilekçe yazmiştim orada bana altyapimin olduğunu ama kablolarin paramparça olduğunu söyledi teknik ekipteki abi kablolari degistirmek cok zormuş filan dediler acaba degiştirmeleri için daha ne yapabilirim şimdiden...
  2. ŞeerefK

türk telekom altyapı dilekçe örneği

arkadaşlar yatın tt nin merkezine gidicem bizim mahallede altyapı yok bunun için dilekçe vereceğim nasıl bir dilekçe yazmalıyım
  3. ŞeerefK

Türksat kablonet garip bir sorun var

https://www.turksatkablonet.com/altyapi-sorgulama arkadaşlar garip bir şekilde bu sitede arama yaptığımda altyapı gözüküyor ve BİNANIZDA FİBER KABLONET ALTYAPISI BULUNMAKTADIR şeklinde yazmaktadır işin garip tarafı ben biraz dağlık bir yerde yaşıyorum ve burada altyapı yok neden boyle diyor...
  4. ŞeerefK

Türk Telekom eve internet bağlatma

arkadaşlar bugün türk telekom şubeye gittim eve internet bağlatma isteğiyle evimde herhangi bir altyapı bulunmamakta eskıden bakınca 16 mb destekliyordu ama bu yılın basında gorunmemeye başladı neyse şubeye gittim altyapıcı abiyle telefonda gorustum benim oldugum bolume ilerleyen gunlerde...
Top Bottom