Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

İkinci işletim sistemi kurulumu sonrası ekran yok

Qubes OS kuruyordum qubesOS kurulumunda error alınca boot önceliğini degistireyim dedim değiştirdim secure bootu da kapaliydi açtım şimdi bilgisayar açılıyor fakat hemen siyah ekrana geçiyor
  2. Samaeldrazi

Anakart ve islemci sorunu

Dün USB portu ile alakalı bir konu açtım. USB portu ile işlemcinin alakası var mıdır? Bilgisayarcı bozuk olabilir diyor bir voltaj artması sonucu. Anakart garantiye gidicek ama işlemciyi anlamadım. Bilgisayarın parcalari da çok pahalı bir sıkıntı çıkma olasılığı ne kadardit
  3. Samaeldrazi

USB portum ile alakali

USB portuna şarj aleti takıyorum telefonu şarj ediyor ama klavyeyi taktigimda klavye çalışmıyor, klavyeyi eski pcme takiyorum onda çalışıyor bunu nasıl çözerim. Mouse bozuk klavyeyide calistiramiyorum ekran yok
  4. Samaeldrazi

Windows kurulumu bios

Secure Erase yaptım şimdi Windows kurucam. Windows flash bellekte ama biostam nasıl yapucam bilmiyorum
  5. Samaeldrazi

Şuanki bilgisayarı sıfırlamadan usbye w11 kurulumu

Şuan başka bir bilgisayardayım ve bu bilgisayara bir şey yapmadan usb cihaza W11 kurulumu yapmak istiyorum evdeki bilgisayarıma takıcam nasıl yaparım? 1675099740 up acil
  6. Samaeldrazi

BIOS Menüsünde Takılı Kaldım

BIOS üzerinden Secure Erase yaptım. Sıfır kurulum isteyeceğini biliyordum ve flash belleğe W11 attım ama şuan sadece dosya olarak duruyor galiba ve bios menüsünde takılı kaldım. Usbde windows kurulumu yok
  7. Samaeldrazi

Afterburner fan hızımı ayarlayamıyorum

sorum başlıkta
  8. Samaeldrazi

Bilgisayarım 10 dk sonra kapanıyor

Unturned oyunu oynarken 10 dakikada normal kullanırken 3-4 saat arasında kapanıyor. Fiş ve batarya olmasına rağmen direkt kapanıyor.
Top Bottom