Arama sonuçları: *

1. Samaeldrazi

Bu kablolar ne kadar kalitelidir

https://www.amazon.com.tr/Ugreen-CAT6-Ethernet-Kablosu-Metre/dp/B08GM8K2JQ/ref=sr_1_6?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=Ethernet+CAT7+30+metre&qid=1629239671&s=computers&sr=1-6...
  2. Samaeldrazi

Fiber kullanacağım modem önerisi

Türk Telekom altyapısıyla türknet gigafiber 1000/1000 paketibi kullanmayı düşünüyorum. Modem tavsiye verebilir misiniz 600₺ olacak şekilde Router almam bana ne gibi artılar sağlar?
  3. Samaeldrazi

Modemlerde gps olur mu

Modemlerde gps olur mu bir ddos atan bir arkadaş var hatta söktüm artık izimi bulamazlar diyor başka bir ddosçu arkadaş yok seni kandırmış diyor. Modemlerde gps çipi/konum çipi olur mu
  4. Samaeldrazi

Modem ve ethernet önerisi 600₺

Modemi çekmeceye koyacağım kasa ile arasında 1 metre gibi bir uzunluk var.Ethernet ile bağlantı yapacağım. Modem önerebilir misiniz? Modem ile pc arasındaki bağlantı için ethernet kablosu önerir misiniz? Tek sıkıntı evde 2 tane modem ve ayrı internet olucak aşağı kattaki modem için istinat...
  5. Samaeldrazi

Modemimin etrafını kapatabilir miyim

Modemimin etrafını çocuklar ve annemler dokunmasın diye kapatmak istiyorum 2 tanede fan için yer açacağım (1 egzoz 1 soğuk hava) bilgisayara ethernet ile telefona kablosuz bağlayacağım kablosuz performansım düşer mi? 3 metre mesafe var. Modem performansında bir düşüş olur mu?
  6. Samaeldrazi

Kaliteli modem alsam internet hızımda ve menzilde fark olur mu

Bizim modem salonda ve odama sadece 1 tik geliyor menzil genişleticiyi takınca 4-5 tik oluyor ama internet kesintileri oluyor. Modem ttnetin verdiği bir modem ben bunu değiştirip daha kaliteli alsam stabiliteyi ve menzili daha iyi tutabilir miyim veya stabiliteyi ve menzili daha iyi yapmak için...
  7. Samaeldrazi

WİFİ USB VS Ethernet

Ethernet mi daha iyi stabil performans verir yoksa wifi usb mi Ethernet için mesafe 10 metre Benim odamdan internet 1 tik çekiyor ikinci kattan hiç çekmiyor
Top Bottom