Arama sonuçları: *

1. ZippoTurkey

Elimde Bir miktar Euro var. Nasıl değerlendirebilirim?

Ülkede ekonomistten bol ne var :)
  2. ZippoTurkey

bilgisayar kapalı iken oluşan elektrik kesintileri

Arkadaş en son foruma 25 Ocak 2023'de girmiş cevap gelmez :D Eğer aynı problemi yaşıyorsanız konu açın bence
  3. ZippoTurkey

Elimde Bir miktar Euro var. Nasıl değerlendirebilirim?

Bu ekonomide en mantıklısı dövizde kalmaktadır. (ytd)
  4. ZippoTurkey

🟠AVRUPA OTOMOTİV DEVLERİ ZOR GÜNLER YAŞIYOR!

Omoda 5'im var en full paket 1-2 sene ne olur bilmiyorum trim sesi mi artar motoru elime mi alırım belli olmaz ama fanboyluğa gerek yok bu fiyata bu dolulukta bir araç yok piyasada insanlar o yüzden tercih ediyor. Zaten kredim önümüzde ki sene bitiyor satıp Bmw veya DS 7 alacağım.
  5. ZippoTurkey

PS5 Kiralama Sitesi?

Bozulma olayını bilmiyorum ama bir daha geri getirmezseniz okumadan geçtiğiniz kullanıcı sözleşmeleri ile beraber donunuza kadar alırlar :D
  6. ZippoTurkey

İade kabul olmuyor çok saçma!!

Satıcı sizi başından atmaya çalışıyor diretin ve haklarınızı bildiğinizi aksi takdirde thh'ye başvuracağınızı söyleyin. Şikayetvara filan konu açın satıcıyı açık açık belirtin mecbur iade alacaklar.
  7. ZippoTurkey

21.599TL ( En dip fiyat ) 32" Odyssey Neo G8 240Hz 4K

Şimdi 28.300 TL'ye düşmüş :D
  8. ZippoTurkey

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Ddr5 gerekli mi bilmiyorum. İşlemciyi 5800x3d yapıp 2x 8gb ram takviyesi nasıl olur peki?
  9. ZippoTurkey

Sistem Upgrade Tavsiyesi

Herkese merhaba, Sistemime yükseltme yapmak istiyorum, fakat ne almalıyım ya da nasıl bir yol izlemeliyim, bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Anakart: MSI B550-A Pro AMD B550 4400 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart Ekran Kartı: Asus TUF Radeon RX6800 Gaming OC 16GB GDDR6 256Bit İşlemci...
  10. ZippoTurkey

🔥İndirim 1370 TL Realx Tam Otomatik Kurulum 8 Kişilik Kamp Çadırı 250 X 250 X 160 Cm

8 Kişi verisini nasıl hesapladılar acaba çok merak ediyorum
  11. ZippoTurkey

AMD ekran kartları sorunlu mu

Valla ben alırkende herkes yok amd şöyle yok amd böyle dedi 6800 serisini kullanıyorum 1 kere problem yaşamadım
  12. ZippoTurkey

21.599TL ( En dip fiyat ) 32" Odyssey Neo G8 240Hz 4K

31bin tl cıkıyor?
  13. ZippoTurkey

Ukrayna Steam Üzerinden Oyun alma

Kanka gerek yok buna steam hesabı veriyolar o hesabın ileride geri alınmayacağı ne malum? 300-500₺ fazla verip kendi hesabına almak daha mantıklı
  14. ZippoTurkey

Valla her linki paylaşıyolar en fazla modlar yasak der yapıştır kanka 😂
  15. ZippoTurkey

Linki paylaşırmısın
  16. ZippoTurkey

İyimiş valla o değilde neden atılmıyor belki ukraynalı arkadaşım var ve içinden geldi bana fc25 alacak 😂
  17. ZippoTurkey

Arada ki fark ne kadar hocam?
  18. ZippoTurkey

🔥İndirim Kumandalı Tavan Vantilatörü 403₺🔥

elimi sallasam daha çok ferahlatırım kendimi 😂
Top Bottom