Arama sonuçları: *

1. Ertug Karakas

YARDIM Windows Sistem Geri Yükleme İle KMS'den Kurtulur Muyum ?

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Geçen hafta KMS ile Office 365 etkinleştirdim, bir kaç hata verdi virüs olarak gördü vb. Bundan kurtulup OEM Key almak istiyorum, sistemi 15 Mayısa geri yükleme yaparsam bu sorun çözülür mü ? Format atmak istemiyorum. 1623000459 @Treyarch Hocam bekleniyorsunuz :)
  2. Ertug Karakas

YARDIM Carckli Office Kurdum Bilgisayarda Virüs Olarak Görüyor

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar Program ile office kurdum ve etkinleştirdim, sistemde virüs olarak görüyor ve uyarı veriyor ne yapmalıyım ?
  3. Ertug Karakas

Excel'i nasıl Etkinleştirebilirim ?

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Excel'i nasıl etkinleştirebilirim ? (Orjinal anahtarım yok)
  4. Ertug Karakas

Windowsa Excel Kuramıyorum Yardım Eder Misiniz

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Excel kurmak istiyorum ama kuramıyorum bir çoğu arkadaşımın sisteminde excel word vb var ve lisanssız kullanabiliyorlar ama ben kuramadım yardımcı olur musunuz. (Online olan kısmı önermeyin malesef o işime yaramıyor.)
  5. Ertug Karakas

Yardım Edin Windowstan ESET NOD32 Kaldıramıyorum Bıktım

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar. Bu lanet uygulamayı kaldıramıyorum lütfen yardım edin. Sistem izni diyor, güvenli modda başlatıyorum şu an açık kaldıramıyoruz diyor yeter artık.
  6. Ertug Karakas

Yardım Sistemime Coin Miner Virüsü Girdi

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar sistemime Coin Miner virüsü girdi ve kaspersky ücretsiz sürümüm de bu hafta bitmişti ne yapmam gerekiyor acil yardım. Ve bu virüs nedir Windows Defender uyarı verdi
  7. Ertug Karakas

Ücretsiz PowerPoint Nasıl İndirebilirim

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. PowerPoint'e ihtiyacım var nasıl ücretsiz olarak sistemime kurabilirim. 1-2 günlük lazım deneme sürümü vb de olur. Ve A4 Boyutları için nasıl sunum hazırlayabilirim (A4 e çıktı olarak alıcam dikey olması lazım yani sunumun)
  8. Ertug Karakas

Windowsa gelen her güncelleştirmeleri yapmalı mıyız

Arkadaşlar selamlar iyi forumlar windowsa güncellemelr geliyor güncellemeleri kapatmak mı lazım yoksa hepsini indirmek mi lazım ?
  9. Ertug Karakas

Ürün Anahtarı Uyguladıktan Sonra Format Atmama Gerek Var Mı ?

Arkadaşlar selamlar, iyi forumlar. Windows 10 Pro Key satın aldım, keyi kullandıktan sonra format atmama gerek var mı veya dosyalarıma bir şey olur mu ? Ve bilgisayarımda kart şifreleri vb var yollayacakları anahtar ile bir işlem yapabilirler mi benim pcmde veya bilgilerime erişebilirler mi...
Top Bottom