Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Mavi Ekran Gün geçmiyorki bi mavi ekran daha almayalım

Sebebi nedir bunun neden bu bilgisayar bi iflah olmuyor 2 kere format ta attım Mavi ekran işinden anlayan prof arkadaşları konuya davet ediyorum.
  2. bqrr0595

Mavi Ekran Mavi ekran bakarmısınız

cod6 oynarken yarım saatte bi güm mavi ekran
  3. bqrr0595

Mavi Ekran mavi ekran bakarmısınız

bu aralar günde 2 3 kez alıyorum mavi ekran sebebi nedir acaba bilgili biri yardımcı olursa sevinirim minidump
  4. bqrr0595

kablolu ve kablosuz mausum bir arada çalışmıyor

merhaba arkadaşlar benim bir derdim var düne kadar kablolu g502 mausum ile yattıgım yerden film ilerletmek video zaplamak icin kullandıgım wireless mouse um beraber çalısıyorlardı bugün windows update mi geldi bilemiyorum artık yok arkadaş çalışmıyor beraber asla kabloluyu söküyorum kablosuz...
  5. bqrr0595

Mavi ekran alıyorum yardım pls

minidumplarım teşekkürler https://www.mediafire.com/file/ohn8lp2bn0bdjc5/091922-13875-01.zip/file 1664033917 yok mu bir minidump analyzer king
  6. bqrr0595

minidump incelermisiniz açılışta 1 2 kere başıma geldi

service system exception hatasıyla acılırken pc 2 sefer oldu kapanıyor yardımcı olablrcek varsa teşekkürler şimdiden https://s6.dosya.tc/server7/ijx6jo/040322-12343-01.dmp.html
  7. bqrr0595

Bios um safe mode da başlatıyor bilgisayarı

uzun zamandır stabil sıkıntısız çalısıyordu bios güncellemesini yaptım aynı sekilde oc larımı docp den ramlerin frekansını arttırdım acılırken bazen ekran gelmiyor sonra posted bios safe mode press f1 diye geliyor yada yeni açılınca direk press f1 safe mode diyor acaba ne yanlış olabilir ?
  8. bqrr0595

Kuzenim yeni sisteminin işlemci pin girişine termal macun kaçırmış.

benim bi kuzenim var 12 yaşında ben anlattım ona nasıl montaj yapılacagını babasıyla montaj yaparken bulaştırmışlar pin yuvasına dedim ki takma onu bilgisayarcıya götürürsün yarın anakart gider mi sizce b 450 tomahawk ?
  9. bqrr0595

Bilgisayarım açılırken ard arda kendini yeniden başlatıyor

Başlıktaki gibi arkadaşlar 2 gündür başıma geliyor 5 6 kere res atıp başlıyor ilk başta prizin topraksız oldugunu düşündüm (biraz eski bir 3lü prizdi 3 4 yıllık felan ) değiştirdim ama bugün açarken tekrar aynı sorun vuku buldu açılırken f1 pres bios diye bişey geldi bios ayarlarım değişmemişti...
  10. bqrr0595

BİOS VERSİYONU NEDEN ESKİ SÜRÜME DÖNER?

arkadaslar sabahta bi konu actım cevaplayan olmadı bigisayarım bi acılmamazlık yapıp ardından acılınca fabrika sürümü biosa dönüş yapmıs neden olablr
  11. bqrr0595

Bilgisayar acılısı ile ilgili bir problem

geçen gün bilgisayarım acıldıgında press f1 vs yazdı ve bastıgımda cpb nin tekrar acıldıgını bazı ayarların biosta değiştiğini farkettim düzelttim bugün de bilgisayar acılırken 10 sn de acılan sistem bi acılmadı bişeyler oldu yeniden baslattım windows alt cubugu geldi üstü gelmedi 3. seferde...
  12. bqrr0595

Bilgisayar ilk açılışta resetleniyor bi el atabicek var mı

Selamlar bilgisayarı aldığım ilk günden itibaren yapıyordu bunu ama şimdi sinirimi bozmaya başladı bilgisayarı ilk açısımda (power şartelini I pozisyonuna getiriyorum) ilk açılışta bi 10 sn felan sonra açılmadan anakart logosu gelmeden kapanıp tekrar açılıyor acaba sebebi ve çözümü nedir ilgili...
  13. bqrr0595

yeni bilgisayarımda kafamı kurcalıyan sorular?

merhabalar arkadaşlar yeni bi sistem aldım r5 3600 rtx rog 2060 asus tuf b450m anakart 16gb ram 3200mhz ssd problem su fps olarak cs go da oyun içinde max 400 minimum 180 civarı değer alıyorum bu kadar dalgalanma normal mi cpu 65 derece civarı gpu 58 60 derece civarı çalısıyor ekran kartı...
Top Bottom