Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Güzel online oyun önerisi

reaksiyon peşinde beklediği ilgiyi çevreden göremeyen ergen postu şaşırmamak lazım çoğaldı bu aralar iyice
  2. bqrr0595

reaksiyon peşinde sallamayın kaybolur konu kilit pls
  3. bqrr0595

1 aylık account büyük ihtimalle fake yada 10 yo kid postu forumda kalıcı ban sistemi getirilmesini umuyorum
  4. bqrr0595

bilgisayara Virüs Bulaştı Ne Yapmam Lazım

acemisin biraderim hileden bulaşmadı dediğine ve banı yediğine göre özel yazılmış belirli kişi kitlesine sağlanan kaliteli bir private yazılımın yoktu ortalık malı hile kullanıyorsun spoofera da kaliteli bir yazılıma gitmediğine göre virüs cok yersin daha malwarebytes kur yola devam hile hurda...
  5. bqrr0595

Bedava İnternet Nasıl Alabilirim?

dersi dinleyebilirsin eğlenceli bi aktivite yada yakın bi arkadasından internetini paylaşmasını iste
  6. bqrr0595

Bedava İnternet Nasıl Alabilirim?

pepsi ve cola lardan 2 gb felan net geliyordu bi ara kodları arayabilirsin yada marketten edinebilirsin
  7. bqrr0595

bilgisayara Virüs Bulaştı Ne Yapmam Lazım

hile programı kullanırken virüs yemediğine inandın spooferdan adware yedin ama şimdi antivirüslere mi güvenmiyorsun oda ilginç hikaye ama malware bytes büyük ihtimalle çözer işini bait virüslerin çoğu hazır kodlarla yapılır özel yazılmış antivirüs database ine girmemiş bi virüs yiycek kadar...
  8. bqrr0595

PC'im de oyunlarda nedensiz yere drop ve donma oluyor

dostum sen bi ddu ile driverleri kaldır tekrar bi yükle
  9. bqrr0595

Ekran kartlarının güçlendiğini sanmıyorum.

haklı olabilirsin teknoloji herzaman tarih boyunca güçten kazandırmıştır eskiden bi kayayı 100 amele taşırmıs sonra kaldıraç makara gelmiş 2 kişi biri sarmıs biri tutmus mis gibi taşımışlar kas gücünün eksikliği ne zaman kimi yarı yolda bıraktı ki amd kartlar herzaman daha kaslıydı nvdiadan...
  10. bqrr0595

❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 7800x3D 17.299TL

talep bu civarda oldugu sürece bu fiyatlar asla düşmeyecek ayrıca bu indirim değil yurtdışı parekende fiyatının biraz üstü indirim felan yok ortada
  11. bqrr0595

Steam 3 oyun 50 tl item satista dolandircimi acil cvp

2 yıldır aynı sifreyle gow oynuyorum alışvris yaptıgım kişinin discorduna alışveriş kodunu yazınca mail onayı felan otomatik veriliyor çoluk cocuktan değil bu işi meslek olarak profesyonel yapanlar türkiye serveri için malesef alternatif
  12. bqrr0595

çevrimdısı mod sol üstteki steam sekmesine basınca 3. sırada cıkıyor cevrimdısı oldugunda oyunlar güncelleme almaz remote control calısmaz ve arkadaslara erişemezsin
  13. bqrr0595

bebişim sistem şu hesabı satın alırsın 70 kişi ile birlikte popüler yeni cıkmıs bi oyunsa indirirken fıtık olursun hesaptan atar sürekli eski oyunlar icin değerlendirilebilir indirdikten sonra cevrimdısı moda alırsın istediğin kadar oynarsın ama steamde cevrimici oldugun an birileri oyununa...
  14. bqrr0595

Film önersii disney plus var

infinity sagayı komple izle bastan sona :D
  15. bqrr0595

Yardım Her fiberi gigabit kullanılabileceği ile ilgili...

bende öyle düşünüyorum olsa bile farkeder etmez taş koyacaklarına da eminim ama bir kac kişi cihazları sipariş geçmiş sanırım deneyecekler beklemede kalacağım mümkünse tekrar burda hortlatıcam :D
  16. bqrr0595

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

net gsm olaylarından sonra akıllara şu sahne geliyor link
  17. bqrr0595

Yardım Her fiberi gigabit kullanılabileceği ile ilgili...

Bu konu sayfada okuyup anladıgım kadarıyla iss lerimizin evimize koydugu fiber dönüştürücülerde kısıtlayıcı varmış onu kaldırıp rootlarsak harici bir cihaz satın alıp 1 gbit paralel çekebilirmişiz mümkünmüdür konu sahibi sanırım yurtdısında ülkemizde yasal bi engel var mı bu durumla ilgili...
  18. bqrr0595

Mavi Ekran Gün geçmiyorki bi mavi ekran daha almayalım

teşekkürler deneyeceğim ramleri 3000 mhz ye düşüreceğim psu nun yetersiz kaldığını düşünmüyorum sistemde güç çekecek bi eleman yok malum ortalama bi pc 550 watt çekmez zor ekran kartında oc yok xmp yi kapatacagım yardımcı oldugun icin tekrar sağol
  19. bqrr0595

Mavi Ekran Gün geçmiyorki bi mavi ekran daha almayalım

biosu güncellemedim baya uzun zamandır 1 yıl felan olmustur bi onuda mı güncelliyim
Top Bottom