Arama sonuçları: *

1. bqrr0595

Yardım Her fiberi gigabit kullanılabileceği ile ilgili...

bende öyle düşünüyorum olsa bile farkeder etmez taş koyacaklarına da eminim ama bir kac kişi cihazları sipariş geçmiş sanırım deneyecekler beklemede kalacağım mümkünse tekrar burda hortlatıcam :D
  2. bqrr0595

🔥İndirim TÜRKCELL HATTI TAŞIMAK İSTEYENLERE

net gsm olaylarından sonra akıllara şu sahne geliyor link
  3. bqrr0595

Yardım Her fiberi gigabit kullanılabileceği ile ilgili...

Bu konu sayfada okuyup anladıgım kadarıyla iss lerimizin evimize koydugu fiber dönüştürücülerde kısıtlayıcı varmış onu kaldırıp rootlarsak harici bir cihaz satın alıp 1 gbit paralel çekebilirmişiz mümkünmüdür konu sahibi sanırım yurtdısında ülkemizde yasal bi engel var mı bu durumla ilgili...
  4. bqrr0595

Mavi Ekran Gün geçmiyorki bi mavi ekran daha almayalım

teşekkürler deneyeceğim ramleri 3000 mhz ye düşüreceğim psu nun yetersiz kaldığını düşünmüyorum sistemde güç çekecek bi eleman yok malum ortalama bi pc 550 watt çekmez zor ekran kartında oc yok xmp yi kapatacagım yardımcı oldugun icin tekrar sağol
  5. bqrr0595

biosu güncellemedim baya uzun zamandır 1 yıl felan olmustur bi onuda mı güncelliyim
  6. bqrr0595

hangi sürücü oldugu hakkında bi bilgi var mı chipset mi ekran kartı mı ses mi
  7. bqrr0595

r5 3600 2060 rog psu 550 watt fsp wraith prsim var üstünde sogutucu olarak g skill 3200 lük cl 16 ramler var asus tuf b450 anakart var 2 tane ssd var m2 başka bişi yok :D 1731959168 chipset vs driverleri asusun sitesinden indirdim ekran kartını nvidia kendi güncelliyor zaten gforce experince...
  8. bqrr0595

Sebebi nedir bunun neden bu bilgisayar bi iflah olmuyor 2 kere format ta attım Mavi ekran işinden anlayan prof arkadaşları konuya davet ediyorum.
  9. bqrr0595

Mavi Ekran Mavi ekran bakarmısınız

daha dün format attım onarıma ihtiyacım oldugunu sanmıyorum kaspersky ı kaldırıp tekrar deneyeceğim o.c 3 yıldır aynı frekansta calısıyor pc sanmıyorum ondan kayaklandıgını
  10. bqrr0595

Mavi Ekran Mavi ekran bakarmısınız

cod6 oynarken yarım saatte bi güm mavi ekran
  11. bqrr0595

7 YILLIK DDR3 PC YE SSD TAKARSAK NOLUR

israf
  12. bqrr0595

🔥İndirim Bi kaç indirim kodu işine yarayan olursa diye

tkla gelsin uygulamasına özel popeyes 3DK5F94Y 9S0ZF395E Burger king tıkla gelsin QJSZGZ1K 18ER3UBY 1UJM5SGR0 Usta dönerci tıkla gelsin 2VRX2NFI 24R2D5VF K0JASGDYA ürün içerikleri hakkında bilgim yok kodlar elime geçti ihtiyacı olan arkadaşlar kullanabilir
  13. bqrr0595

Steelseries nova 1 mikrofon ses gitmiyor

microfonu kapatma tuşu fiziksel tuşuna basmış olabilir misin
  14. bqrr0595

Çözüldü✓ Sistemimi yükseltmek istiyorum. Bütçe 7bin üstüne biraz daha koyabilirim.

2060 s ve 3600 ü 7 k ya biraz ararsın düz 2060 bulursun ama işin acele ise onun dısında mantıklı
  15. bqrr0595

Yardım KABLONET FİBER NET 2 mbite düştü Ülke geneli böyle diyorlar

aradığımda ülke genelinde bi problem var 1 2 saat içinde düzeltilmesi beklenir diyorlar kablonet kullanıpda aynı durumdan müzdarip kişiler var mı beni mi koparıyolar
  16. bqrr0595

Mavi Ekran mavi ekran bakarmısınız

oc stok dan +200 mhz voltaj arttırımı da yok ama bir yıldır aynı ayarda bı promlem yeni baş gösterdi yeni mini dumplar cıktıkca yine yükleyeceğim yadımın için saolasın teşekkürler
  17. bqrr0595

mavi ekrancılar nerde
  18. bqrr0595

bu aralar günde 2 3 kez alıyorum mavi ekran sebebi nedir acaba bilgili biri yardımcı olursa sevinirim minidump
Top Bottom