Arama sonuçları: *

1. OZAN J

Yardım 3060 i5 12400F ile Cs2 kaç fps almam gerekli?

Hayırlısı olsun :)
  2. OZAN J

Hiç gerek yok. Biz 70-80 fpslerde Faceit de ne cluchlar alıyorduk. Oyun laglanmasın takılmasın yeterki. Akıcı olsun. Tabi şaka bir yana yüksek fps'nin her zaman önemi var. Mouse - Monitör - PC arasında ki bu üçgenin input değerini düşürmede faydası var. Ama dediğim gibi. Bana 200-300 fps arası...
  3. OZAN J

Eskiden denetim masası ayarlarını tane tane ayarlardım didik didik seçerdim. Şimdi yapmıyorum. Oyunda ki akıcılık kayboluyor. Format attıktan sonra hiç bir ayara dokunmadım. SAdece oyun içi ayarlarını elledim o kadar. Bazen input lag oluyor bazen olmuyor. onun sorununu yıllarca çözemedim. Saçma...
  4. OZAN J

FPS normal seviyede. Bende 4:3 1440.1080 cozunurlukte 1-2 tane ayar 4x 2x de. Sun Rays açık. Geri kalan her şey kapalı olması lazım. 230- 380 fps arası geziyor. Mirage de bu dediğim fps oranı daha fazla. En fazla FPS alınan harita Mirage. Orada testlerini yapabilirsin. Birde anubis hemen hemen...
  5. OZAN J

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

yazdım cevap veren yok halen TT tarafında
  6. OZAN J

🔥İndirim Mevcut TT Abonelerine Kampanya! 75 Mbps 405 TL/1000 Mbps 779 TL(15 Ay Taahhüt)

Facebook videolarının altına yorum yazdım heralde dönerler. şuan 640 küsür ödüyorum1000 mbps'e
  7. OZAN J

Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum?

Aynen bende pek aramam. Ama çözülemeyen sorunlarda ping veya loss gibi durumlarda sürekli arıyorum. türkcell ve millenicom kullanırken bu sorunlar sürekli başıma geliyordu. 1 ay kadar upload sorunum vardı. çözülmeyince iptal ettirdim. TT geçtim. Şimdi de 50 60 ping ile cs oynuyorum. son 2 aydır...
  8. OZAN J

Türk Telekom Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum?

1000mbps'lik tarife kullanıyorum prime üyesiymişim. O yüzden aradıktan sonra max 2 tane numara tuşladığımda müş hizmetlerine bağlanıyorum. Ayrımcılık yapıyorlar sanki.
  9. OZAN J

Kick yayını başlatmama (bağlantı hatası)

Goodbye dpi acıksa ben yayın yapamıyorum. Veya kodek ile alakalı
  10. OZAN J

Yardım GoodByeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor

Türkiye-Normali farketmiyor. Malwarebyte acıksa outbound tarafa cıkıs yapamıyorsun. Ama türkiye olan duzgun calısıyor bayagıdır.
  11. OZAN J

Yardım GoodByeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor

Aynı şekilde malwarebyte da yeni yeni engellemeye basladı. Şuan virüs programsız kullanıyorum :D
  12. OZAN J

Konsolosluk işlemleri Romanya vatandaşlığı

Arkadaşlar merhaba. Aile soy ağacına baktığımda eskiden aile büyüklerimin doğum yerinin köstence olduğunu öğrendim. Ama hemen sağda il ilçesinde bazılarında istanbul yazıyor, bazılarında da ankara yazıyor. EDİT :: Sonradan sorguladığımda büyüklerimin romanya vatandaşı olduğu, Sonradan...
  13. OZAN J

CS2 Aim tutarsızlığı

Sana önerim 1 el ölüm maçı gir. cs nin kendi ölüm maçı sunucularında oyna ama. Ölüm maçından sonra mutlaka normal mm dust2 maçına gir. Baktın orada iyisin, Fırla faceit maçına. Benim aimimin iyi olmasının en önemli sebebi eskiden beri alışkanlığım olan ölüm maçı serverlarında oynamak. Arkada...
  14. OZAN J

CS2 Aim tutarsızlığı

Selam. 2014'den beri aktif olarak oynuyorum. Eski cs go aim tadını hiç bir zaman alamıyacak. Şuan hareketler animasyonlar daha yumuşak şekilde oynuyoruz. Eskisi gibi ZINK diyerek çıkıp vuramıyoruz. Arada keyfim yerinde olmadığında 8-9 vuruyorum. Ama aim ve keyfim yerinde olduğunda uçarak...
  15. OZAN J

İSLEMCİ SOGUTUCUYU TAKAMADIM

İlk Kısa olan tarafı takıcaksın. Orası fazla esnemez kısa oldugu ıcın. Sonra Uzun olanı İttirerek takacaksın. Güle Güle kullan.
  16. OZAN J

Yardım 500Mbit Download ile düşük indirme hızı YARDIM

Samsung magician'ın içinde performans modunu açınca diskten %10 yiyor ve Ram'i Cache olarak kullanıyor. İndirmelerde inanılmaz işe yarıyor. Diskin indirme hızına yetişemediği yerlerde çok işe yarıyor ama ssd nin ömrü gidiyor doğal olarak. Bunu açınca çok büyük boyutlu bir oyunu 10 dakika gibi...
  17. OZAN J

Geçenlerde samsung ssd kullananlar bilir, Bir özellik açtım. Bigisayar kendinden geçti. İndirdiği gibi diske yazdı işlemci kullanımı falan tavan yaptı. i5 12600k var iyi kötü. Onu açınca indirmemde ciddi artış yaptı ama bir kaç aydır indirmelerde yavaşlık var. Çözemedim.
  18. OZAN J

Türk telekom 1000Mbps kullanıyorum. Steam ve battlenet de yavaşlık var bende de. Epic de yavaşlık görmedim.
  19. OZAN J

Yardım Millenicom internet sorunu

Bende tahhüt yoktu. Tahhütünüz var ise internetinin belirli bir kısmını kullanamadığınız için iptal etme hakkınız doğuyor diye biliyorum. atıyorum 100 mbps internetin sadece 30 mbps'lik kısmını kullanıyorsanız bu aradaki kayıptan dolayı abonelik iptali oluyor biliyorum. Ama loss için bir bilgim yok.
  20. OZAN J

Driver Booster Zararlı mı?

Asus , MSI gibi anakartlara sahipseniz mutlaka kendi yazılımlarını kurun. Mesela Asus Armoury create yazılımı kullanır. Orada direkt olarak kendi sitesinden çeker. En ufak eksiğine kadar kurar.. Drive booster aslında kendi database'ini kullanıyor. Orada ortak bulduğu driver ne var ise...
Top Bottom