Arama sonuçları: *

1. C

Bilgisayar oyunda ve normal drop yeme

Merhaba öncelikle pc'mden bahsedeyim ucuza gelsin diye topladığım eski bir sistem sorunum ise pcde durmadan drop yemem pc bi anda donuyor ve hiçbir şekilde kontrol edemiyorum bu drop yediği anda sürekli açılırkenki sesler geliyor pcden fanlar duruyor ve yeniden çalışıyor ama pc kapanmıyor o an...
  2. C

Anakart işlemci uyumu

Merhaba arkadaşlar eylül başında çok çok küçük bir bütçem olduğu için baya eski bi sistem topladım elimde ekran kartı olarak r7 240 4gb var fakat işlemcim amd athlon x2 250 3.00 olduğu için darboğaz yapıyor bu sisteme fx6300 takmak istiyorum fakat anakarta uymama ihtimali var Anakartım...
  3. C

Pubg mobile emilatörü tıklanma sorunu

emilatörü silip yeniden yükledim önbelleği sıfrladım ama değişmiyor sorun
  4. C

bunu biliyorum dedğim şey farklı burda tamam yazısına basıyorum ama tepki vermiyor giremiyorum oyuna
  5. C

Merhaba arkadaşlar pubg mobile emilatöründe yaşadığım bir sorun var heryerde mouse çalışıyor ama buraya gelince tıklıyorum bi tepki vermiyor bu soruna bir çözümünüz varmı?
  6. C

Arkadaşlar bu 2.el sistem sizce alınır mı?

Sistemlerin hepsi birbirine yakın çoğuda neredeyse sıfır fiyatına benim önerim kendin toplamandan yana
  7. C

APU sistem için öneri

Apu sistem toplaman gerekiyorsa bunu ryzen 5 3400g ile toplamanı öneririm aksi taktirde ryzen 3 3200g ile toplayacağın sistemi ilerde uptade edebileceğini düşünmüyorum çünkü birçok ekran kartına darboğaz yapıyor ryzen 5 3400 g ile toplar isen bu sana 3000 3400 lira arası bir maliyete yol açar...
  8. C

Silinmeyen uygulama sorunu

Dediğini uyguladım ve işe yaradı çok teşekkür ederim
  9. C

Silinmeyen uygulama sorunu

Merhaba arkadaşlar öncelikle forumda yeniyim konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim,bir dosya indirdikten sonra yanlışla kurduğum program ile ilgili sorun yaşıyorum 4 tane program kuruldu diğerlerini programların kendi uninstalleri ile sildim bu uygulamayıda öyle silmeye çalıştım fakat...
Top Bottom