Arama sonuçları: *

1. Isofyan

🔥İndirim - TEMU - TÜM İNDİRİMLER (Sürekli Güncellenecek)

podcast ekipman paketini mikrofon olarak bilgisayarda kullanabilir miyiz?
  2. Isofyan

Yardım Hangi mouse seçmeliyim yardımınız gerekli

Yaratmaz daha iyi 8khz olan mouse
  3. Isofyan

Yardım Hangi mouse seçmeliyim yardımınız gerekli

akko iyidir 8khz polling rate. bilgisayarın fps destekler mi bilmiyorum ama geleceğe de yatırım olur
  4. Isofyan

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

bu fiyatlara rapid trigger özellikli klavyeler alınmıyor mu? nedir bu klavyeyi bu kadar kıymetli kılan sadece alüminyum olması değildir herhalde
  5. Isofyan

🔥İndirim 🔥🔥 AKKO MONSGEEK M1W V3-SP-VIA Iyzico ile 3600TL 🔥🔥

Rapid trigger var midir bunda?
  6. Isofyan

Yardım BİLEKLİK DESTEĞİ TAMİRİ VEYA DEĞİŞİMİ

internette bi sürü var. ölçüyü de kendin ölç klavyeye göre istediğini bulursun ; https://www.hepsiburada.com/daytona-sb-ergonomik-klavye-mouse-bilek-destegi-ofis-oyun-kullanimina-uyumlu-p-HBCV00004NWP51?magaza=Alcamseni...
  7. Isofyan

1.5 milyon TL'ye SUV araç önerisi

elektrik istersen togg benzin dersen cherry aslında burda fikir size kalmıs bana kalırsa ben olsam togg tercih ederim elektrikten dolayı
  8. Isofyan

Yardım BİLEKLİK DESTEĞİ TAMİRİ VEYA DEĞİŞİMİ

farklı marka bilek desteği al devam et ne gerek var
  9. Isofyan

2.0 Dizel Otomatik Araba Önerisi !! Destek Tavsiye lütfen

Ben olsam audinin üstüne biraz daha düşerim diğerlerine nazaran. Ayrıca seni 2.0 dizel olması için ikna eden sebep nedir?
  10. Isofyan

Öneri Bu Laptop kaça satılır

eyvallah iyi laptop da bi leptopa bu kadar para veren insanı trde cok bulamayacagın icin bunun piyasası da olmaz o yuzden istedign tutarlara gitmez bana kalırsa
  11. Isofyan

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

aj199 dan buna gecilir mi 4k hz
  12. Isofyan

Yardım Acer Nitro 5 AN515-58-524A alınır mı?

Selamlar ram yukseltmesini kendim yaptım. kaç watt drain oluyor derken neyi kast ettin anlamadım veya nasıl bakabilirim söylersen aktarayım
  13. Isofyan

1 Saat 90 derece sıkıntı olur mu?

Benimki otomatik 3500rpmdr falan calisiyor. Sorun olacağını sanmiyorum tabii saglikli degil ama cok sorun olsa pcnin kastigini hissederdin sicakliktan dolayi
  14. Isofyan

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra (Samsung Türkiye Garantili) 76.460₺ (ödeme adımında)

Hocam garanti isi cok sukur uzmedi beni su gune kadar. Bi klavyemo göndermiştim garantiye onu hatirliyorum nerdeyse harici hic isim olmadi garanti ile. 30k dediginiz fark nerdeyse yari yariya. Kayit cikip cikmayacahi belli degil diyorsun ayni iphone gibi bunun durumu da suan iphone de kesin yok...
  15. Isofyan

Ajazz aj159mc bu fiyata alınır mı?

https://share.temu.com/0h2JG9pwRbA
  16. Isofyan

Bluetoothlu kulak içi kulaklık önerisi

Buds fe
  17. Isofyan

Yardım Beyaz tek kol monitör standı öneriniz varmı xdrive alınır mı

Bugun yari fiyati 750tlye temudan aldim bakalim nasil geledek
  18. Isofyan

Ajazz aj159mc bu fiyata alınır mı?

Bu fiyata mouse bile bedava. Bende 350 +kdv 750tlye beyaz monitor kolu aldim arada temu güzellik yapiyor
Top Bottom