Arama sonuçları: *

1. MrMurat

Monitörlerin garanti süresi?

Bilgi sahibi olan varmı?
  2. MrMurat

Site önerisi

Sahibinden ve letgo dışında teknolojik cihaz satmak için ilan verebiliceğim güvenilir site öneriniz varmı?
  3. MrMurat

konu dışı

Arkadaşlar normalde böyle bir konu açmazdım ancak son zamanlarda forumda troller artmaya mı başladı yoksa sorun bende mi bana mı öyle geliyor ?
  4. MrMurat

Hayırlı Cumalar

Hayırlı Cumalar arkadaşlarım kardeşlerim, gününüz aydın forumda sorularınız cevaplarınız bol olsun😊
  5. MrMurat

Dayanışma

Arkadaşlar öncelikle açtığım konuyu okumadan önce bu yazıyı okumanızı isterim kesinlik yazacaklarım beğeni alma veya herhangi şov amaçlı bir yazı değildir.Art niyetli yaklaşmayın lütfen. (beğenmenizide istemiyorum, düşünceleriniz önemli) Arkadaşlar forumda maddi durumu iyi olan ve aylık 50-100...
  6. MrMurat

Var bi hayalimiz?

Sistem nasıl :) Peşin versem indirim yapalar mı :) https://www.itopya.com/senna-3980m-ryzen-9-3900x-msi-rtx-2080-ti-ventus-11g-oc-32gb-ddr4-2tb-nvme-gen4-ssd-2tb-disk-gaming-bilgisayar/
  7. MrMurat

Sıcak havalarda içecek önerisi

S.aleyküm arkadaşlar malum havalar ısınıyor kendinizi serinletmek için yaptığım soğuk kahve tarafini paylaşmak istedim. Malzemeler; 2 adet nestle mocha 2 adet latte 1 adet 3/1 arada 1.5 tatlı kaşığı nescafe gold 1 tatlı kaşığı şeker 4 su bardağı su 150 ml süt Yapılışı; önce malzemelerimizi bir...
Top Bottom