Arama sonuçları: *

1. eminn_

Ana kartım m2ssd hariç hiçbirşey okumuyor

B450 S2H Ana kartım 1 ay öncesine kadar okuyordu fakat artık m2ssd hariç hiçbir hard diski okumuyor biosta da gözükmüyor disk çalışıyor ses var fakat ne disk yönetiminde nede biosda nede cmd de gözükmüyor disklerim başka pclerde sorunsuz çalışıyor ne yapmam gerek ?
  2. eminn_

bios ve pc açılmıyor resetden sonra

bios pili çıkardım cmos a dokundum dakilarca uğraştım olmadı geçenlerde böyle bişi olmuştu son 1 hafta içinde servise gönderdim bios yazıp gönderdiler düzelmişti yinemi aynısı olucak vaktim yok online eğitimlere giriyoruz 2 kişi ana kartı başka nasıl tamir ettirebilirim pc ciler 100 lira...
  3. eminn_

B450M S2H anakart F62C BIOS sürümü sıkıntılı mı?

b450 s2h en güncel f62c ye güncellemem lazım Windows 11 tpm si açılmıyor yoksa ama en son f62b vardı güncellediğimde çökmüştü kaldırdılar onu f62c kullanan varmı sorun çıkar mı tek çözümü bios yazmak oluyor oda garantiden 2 haftaya anca geliyor
  4. eminn_

b450m s2h bios çöktü

f52 den f62b ye güncelledim çok ağır çalıştı sonra kapandı bir daha görüntü gelmedi ne yapabilirim biosu güncellemek düzeltmek için teknik servis dışında hiçbir yolu yok mu bios ekranı bile gelmiyor hiçbir ekran gelmiyor
  5. eminn_

imzadaki sistem için hangi ana kart

ryzen 5 3600 aldım ana kart olarak hangi ana kartı almam gerek hem m2 ssd için hem oc yapacağım b450 s2h v2 mi sade b450 s2h mı ?
  6. eminn_

Çözüldü✓ b450s2h vs s2h v2 çok acil

bilgisayarcıdayım adam dükkanı kapatıcak arada 90 100 tl fark var oc yapacağım yayın vs yapacağım hangisini almalıyım ?
  7. eminn_

ryzen 5 3600 için ana kart önerisi

oc yapacağım sizden yardım alarak s2h mı s2h v2 mi pro olan modeli mi almalıyım b450 olan modellerden
  8. eminn_

b460 m a ana kart sansörü bozuksa nasıl anlarım

düşük voltaj ver yada yüksek diye vs nasıl nereden yapacağım işlemciye ana karta zarar vermeden ana kart sensörünün bozuk olup olmadığını nasıl anlarım dereceler çok yükseliyor o yüzden ana kart sensöründe sorun olabilir dediler termal macun vs değiştim sorun devam etti tek seçenek bu kaldı
  9. eminn_

ana kartımın sensörü mü bozuk

herşeyi yapmama rağmen işlemci ısım düşmüyor düşüp artıyor sansör bozuk olabilir dediler son ihtimal bunun olup olmadığını nasıl anlarım
  10. eminn_

b460 ram slotu sorunu

asus prime b460m a var elimde 4 slot destekliyor fakat siyah yerler çalışıyor 2 ram 2 gri ye takıldığı zaman çalışmıyor veya 1 ram 1 griye takılıyken çalışıyor fakat açılışta geç açılıyor kapanırken sanki güç düğmesine basılı tutmuştum gibi ses çıkartıp kapanıyor sorun nedir ?
  11. eminn_

Ryzen 5 3600 için ana kart önerisi

500 650 tl arasında değişen fiyatlarda ana kartlar var aradaki farka değer mi hangisini almalıyım bütçem kısıtlı amacım valorant da yayın yapmak işlemciyi oc ile kullanacağım
  12. eminn_

Yardım b460m a pro çift ram ile çalışmıyor

2 RAM slotu var 1. slotda 2 RAM'da çalışıyor 2. slotta 2 RAM'da çalışmıyor ikisi aynı anda takılı olduğunda da çalışmıyor ekran gelmiyor monitöre sinyal klavyeye RGB ışık gitmiyor fakat 1. yani çalışan slota 1 RAM takılı olduğu zaman ekran geliyor ve klavye vs her şey çalışıyor BIOS güncelledim...
  13. eminn_

Yardım b460m a pro bios güncelleme yapmaya başlamadan kesiliyor

ana kartımı güncelleyecektim dosyayı indirdim flash a attım biosa girip m flash a bastım 2 kere açılıp kapandı biso güncellemedi nasıl güncelleyeceğim ?
  14. eminn_

Yardım b460m a pro bios nasıl güncellenir

bios nasıl güncellenir ve hangisine güncelleme yapmalıyım
  15. eminn_

Yardım ana kart 2. ram slotu görüntü vermiyor

1. ramda 2 ramda çalışıyor 2 ram takıldığında ya da 1 ram 2. slota takıldıpında görüntü gelmiyor ve ana kartda cpu ile ram ışığı sıra sıra yanıp sönüyor ekrana görüntü gelmiyor 8 ram olarak kullandığım zaman droplar fps düşüşleri yiyorum ne yapacağım çözümü nedir ? yeni aldım eski sistemimde 2...
  16. eminn_

z490 plus tuf gaming alınır mı

imzamdaki sistem için 1619538217 1700 tl ye değer mi ? artıları nedir
  17. eminn_

b460 m a pro bios güncelleme

nasıl yapılır ?
  18. eminn_

ana kartım çift ram ile çalışmıyor

ana kart ve ram imzada 1 slot çalışıyor diğer slot çalışmıyor ne yapabilirim kartı 2. el aldım sahibi de iade almıyor pinleri de yamuktu tamir ettirdim düzelttiler garantiye göndersem tamir edilir mi
  19. eminn_

d30 3200 mhz b460m a pro ile uyumlu mu ?

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-adata-gammix-d30-xpg-8-gb-3200-mhz-ddr4-cl16-ax4u320038g16a-sr30-fiyati,632824595.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-msi-b460m-a-pro-intel-lga1200-ddr4-micro-atx-fiyati,754926720.html bu ikisi uyumlu mu bunun yüzünden ekran alamıyor olabilir miyim
  20. eminn_

Yamuk Pinli Anakart Tamir Olur mu?

yamuk pinli ana kart tamir olur mu ? olursa ne kadar tutar
Top Bottom