Arama sonuçları: *

1. S

Öneri 9500 TL telefon önerileri

Bhna bakıcım hocam vatandan almayı düşünüyorum ama ordada biraz pahalı oluyor acaba nerelerden yararlanabiliyoruz acaba
  2. S

Hocam normal kullanım içinde lazım birde benim eski külüstür note 8 pro bile bu oyunu oynatıyor öyle rank kasmıyor arada brawl bişey giriyor 1739804047 en azından sabit kasmadan 60 fps oynatsa yeter 2-3 sene kasmasa yeter az çok biliyorum note 8 proda zamanında iyiydi ama orta segment 2-3 sene...
  3. S

Merhaba arkadaşlar devletinin verdiği üniversiteliler için 9500 tl ye kadar telefon hakkından yararlanmak istiyorum da telefonu kardeşim kullanıcak çoğunlukla oyun oynuyor pubg özellikle ona odaklı bir telefon arıyorum yardımcı olursanız sevinirim
  4. S

Gaming gen güvenilir mi

En güvenilir yer benc e
  5. S

Yardım 3060 i5 12400F ile Cs2 kaç fps almam gerekli?

Hocam gerçekten saolun 250 -300 arası görüyorum artik min 200 arada lat da düştü
  6. S

Vaybe saoalsin hocam genç yaşta takıntı oluyor demekki illa o fpsyi alacam isosksks
  7. S

Bilgisayarım ne kadar eder?

Hocam benim düşüncem bence dediğiniz gibi olmaz çünkü bizim ülkede dediğiniz sitstemler çok pahalı illaki düşerde kullananlar çoğunlukla devam eder diye düşünüyorum bende sistemimde memnunum aslında ama elime bir miktar para geçecek ondan sistem baktım yani çok pahalı 4000 serisi bile
  8. S

Kanka bana tüm ayarlarının ss ini atabilcenmi benim sistem bir tik daha iyi ama senin fps değerlerin daha iyi gibi ben yapamıyorum 1000ken değişirdim ayarları oyun ayarları ve denetim masası ayarlarını ss alıp atardan çok sevinirim ekstra ayarlarin varsa da
  9. S

Yardım Strandep Deep onlıne türkçe oynanırmı

Hocam napicagimzii bilmiyoruz anlamdım can dolmuyor
  10. S

Yardım İyi Nvidia deneyim masası ayarları nasıl olmalı

Arkadaşlar sorum başlıkta yardımcı olursanız sevinirim YouTube vs. Bakıyorum ama herkes başka konuşuyor forumda daha bilgili olanlar vardır illaki diye açtım
  11. S

Garantisi varsa kutuları flan sallladim kutular olmadan kabul etmiyorlar 1739663081 Sağolun arkadaşlar ortalama 16-17k dan satabilir misim bi fiyat biçmek için konuyu açmıştım seneye değiştirmeyi düşünüyorum sistemimi de
  12. S

Merhaba arkadaşlar pc min fiyatını merak ediyorum konuyu nereye açacağınmı bulamadım yanlış yerdeyse kusura bakmayın sistem Msi ventus 3060 12Vram 2xoc İntel i512400F Msi H610M-E ddr4 Anakart Kingston 512 M.2 sdd powerboost Mech midtower kasa powerboost 650+ watt güç kaynağı asus 165 hz monitör...
  13. S

Yardım I512400f işlemcime nasıl boost yapabilirim

merhaba arkadaşlar ramlere yapılan xpm gibi i512400f işlemcime overclock yapmak istiyorum cs2 de 200 fps zor aldığımdan dolayı çou kişide yapıyormuş galiba zaten yardımcı olabilirmisiniz
  14. S

Sistem Tavsiyesi: Kendi Sistemim mi Pckolik mi?

Ventus ekran kartı tercih etmezdim ben
  15. S

Yardım Strandep deep co-op türkçe yama yapılır mı?

Arkadaşlar arkadaşımla strandep deep oynamaya çalıyoruz ancak oyun türkçe olmadığı için hiçbirşey anlayamıyoruz yazdığım gibi türkçe yama olurmu
  16. S

PUBG'de düşük GPU kullanımı

Bence oyun ayarlarını da at
  17. S

PUBG'de düşük GPU kullanımı

Aynı sorun bendede oluyordu basit oyunlarda lânet bir şey
  18. S

Cs2 110-130 fps i59400f

Bi 8 aha baksanız bile alamazsınız hocam ben zor alıyorum o fps leri cs2 o yönden sorunlu csgo gibi değil boşuna masraf yapmayın derim
  19. S

Discord yeni tema hakkinda

Hala açık değilki discord bu nasıl iş ben anlamadım
  20. S

Merhaba arkadaşlar sistemime göre Cs2 de düşük fps ve çok nadir takılmalar var ben yazmadan sizinkiler ile değerlendirmek istiyorum benim sistemim Msi ventus 3060 2xoc i512400F 16 ram 3200mbz 8+8 Msi H610M- Anakart genel anlamda oyun grafikleri düşük denetim masası dengeliyor kendi ayarlarım...
Top Bottom