Arama sonuçları: *

1. Matt Murdock

Yardım Ekran kartı mı arızalı yoksa monitör mü?

Monitöre gelen görüntüde videolardaki bazı siyah köşelerde kırmızı çizgi oluşuyordu, ben de sorun monitörde diye düşünüp Lenovoyla bile görüştüm 1-2 ay önce. Geçen gün aklıma bir yöntem geldi ben de 350 TL verip Mini DP to HDMI kablosu satın aldım. Mini DP to DP ile görüntü verince oluyordu bu...
  2. Matt Murdock

Yardım Mini DP to HDMI kablosu denetim masasını etkinleştirir mi?

G24-20 Monitörümün DisplayPort girişi sorunlu olduğu için videolardaki siyah renklerin köşeleri kırmızı yanıyordu. Burun deliği ve yazıların köşesi gibi. Çoğu videoda tam ekran yapınca düzeliyor ama garip olarak bazı videolarda tam ekranda da aynısı oluyor. Servis ise yapılabilecek bir şey ama...
  3. Matt Murdock

Mini DisplayPort 1.2 önerisi

Paugge'nin Vesa sertifikalı Display Port'unu kullanıyorum fakat videolarda ara sıra kırmızı çizgiler çıkıyor insan yüzlerinde, video dışı sorun yok. Video dediğim Netflix, Disney her yerde geçerli. HDMI ile bağlayınca sorun yok. Ben takarken ve çıkarırken ara sıra çentikten çekmeyi unutup hızlı...
  4. Matt Murdock

Yardım Videolarda insan yüzünde kırmızı çizgiler çıkıyor

Bazen videolardaki (siyah) olan insan ağzı, burun deliği, göz çevresi gibi yerlerde kırmızı çizgiler çıkıyor bunun sebebi nedir ? Ekran kartı veya driver ile mi yoksa monitör ile mi alakalı ? Youtube üzerindeki videolarda gördüm daha çok filmlerde vs. farketmedim.
  5. Matt Murdock

Yardım Lenovo G24-20 Kullananlar bakabilir mi.

Monitör bugün geldi az önce monitör tuşlarından ayar vs. yaptım fakat linkteki siteden driver indirdikten sonra tuşlardaki ayarların çoğu kitlendi. Kontrast, parlaklık MPRT, renk ayarları hiçbiri açılmıyor. Lenovo Display Control Center giriyorum orada da ''Bu ayar değiştirilemez çünkü başka...
  6. Matt Murdock

Lenovo G24-20 vs Asus TUF VG249Q

Hangi monitörü alayım ? Ekran özelliklerinde sanki Lenovo daha iyi gibi https://www.epey.com/monitor/karsilastir/413199-801951/asus-tuf-gaming-vg249q_lenovo-g24-20/
  7. Matt Murdock

Ekranda gidip gelen noktalar

CSGO oynarken ekranda kırmızı, mavi, yeşil noktalar yanıp sönüyordu rastgele, sadece oyundayken sandım fakat film izlerken de öyle oldu, sebebi nedir ? Öyle 3-5 tane değil belki 60-70 tane. Bazen geliyor, bazen gidiyor. 1676832493 HDMI kablosu yüzünden olabilir mi ?
  8. Matt Murdock

Ayarlanabilir Monitör önerisi

Elimde James Donkey monitör vardı fakat Va panel olduğu için çok sevmiyordum, 1500'den sattım. Üzerine para koyup bunu almayı düşünüyorum, başka öneriniz var mı ? Laptopa bağlayıp kullanacağım. (Aşağı - yukarı ayarlanabilir olması lazım)...
  9. Matt Murdock

Ekrandaki stuck piksel mi ?

Sadece koyu ekranlarda gözüken çok küçük bir piksel var. En çok siyahta belli oluyor. Diğer parlak (kırmızı, mavi, yeşil, sarı) gibi renklerde hiç yokmuş gibi gözüküyor. Koyu tonlarda gri, kahverengi, siyah; bu gibi renklerde gözüküyor. Uzaktan soluk, renksiz gibi ama yakınlaşınca mor renkte...
  10. Matt Murdock

Laptop monitör,ölü veya stuck piksel hangisi ?

Monster laptop üzerinde hangisi olduğunu anlayamadığm beyaz renkte bir piksel var. (Rengi soluk ve tozmuş gibi).Sadece aynı yerde duruyor ve rengi değişmiyor.Sadece koyu renklerde belli oluyor (Siyah,gri,kahverengi,koyu yeşil gibi).En çok siyah renkte belli oluyor.Parlak ekranlarda ve parlak...
Top Bottom