Arama sonuçları: *

1. S

Öneri Citroen c-elyese mi pejo 301 mi ?

Ozaman direk elerim fiyat yukselirse 90-100km da egea 1.3 yukseltemessem 70-90km k arası c Elyese e
  2. S

Topladığım Sisteme Yorum Yapabilir misiniz ?

Kral sdd 1 tb yap 512 katiyen yetmez sonra ugrasmak istemezin
  3. S

He haklısınız super olduğunu unuttum valla sistem iyi bence sadece 7500 f yapıp 1tb sdd yapsa yeterli anakarts flan bakmadım ama iyidir diye dusn
  4. S

Kesinlikle katılıyorum nerdeyse ayınilar 7500 f alırdım birde sdd 1 tb yapardım sonra uğraşmak istemessin 512 kesinlikle yetmiyor 1732735470 Yime fiyat düşecekse düz 4070 alırdım oc pek bi işe yaramıyor zaten 5 dps ya fazla verir yada vermez yanj
  5. S

Peki sizce symbol 1.5 dci touch paket alırmı bunlar arasında hangilerine tercih etmeliyim veya en son secenekmi olmalı mesala symbol mu yoksa c Elyese arasında hangisini tercih ederdiniz
  6. S

Peki bu ikisimi yoksa touch paket 1.5 dci symbol mu 1732704892 Peki bu ikisimi yoksa touch paket 1.5 dci symbol mu 1732704902 Peki bu ikisimi yoksa touch paket 1.5 dci symbol mu
  7. S

ARKADAŞLAR yeni konu açmayayım tekrar Fluence ve egea 1.3 arasında kalsaydiniz hangisini, neden tercih ederdiniz 120k km de
  8. S

Yol tutuşu olarak Citroen bir tik daha iyi demişti bir arkadaş doğruluk oranı nedir
  9. S

Arkadaşlar merhaba bu iki araba arasında siz hangidino tercih ederdiniz ikiside hemen hemen aynı araba biliyorum ama sonuçta bi seçim yapsanız hangisini alırdınız
  10. S

Öneri 500-600 arası araç önerisi

Opel Astra lar sizce nasıl çok yakıyor ama onlar da işte
  11. S

Hocam focusda bakıyorum ama zor işte bulması bu fiyatlara
  12. S

Hocam çok şey değilde mesala Fluence kötümü sanayiye de çok girmez aile ve hemde genç arabası dedim 130k km de senin dediğin arabalar 200k km'de birazdaha pahalı arabalar normalde benim fiayata göre
  13. S

Hocam o fiyata bulunmuyor çok eski oluyor yani tükenecek nerdeyse 850 k olsa 1.6 alırım Corolla alirim zaten yeni kasa
  14. S

Kanka dediğin iki arabada 200k km de aile arabası olmasını istiyoruz Fluence işte linea egea c-elyese 301 bunlar arasında en mantıklısı veya alternatif varmı düşük km de fluence mesala hangi modeli alinir 1.5 ve 1.6 var bide iste paletleri var mantıklı olanı arıyorum o amaçlı
  15. S

Yine ben yine ben yine ben merhaba arkadaşlar sürekli konu açıyorum ama 500-600 arası en mantıklı arac hangisidir sizce sanayiye gitmeyecek az yakan çok kaçan aile arabası ama aynı zamanda bir genç arabası aklımds 301 c-elyese egea 1.3 bulurnursa çok fazla yok ve Renault Fluence bunları 140k km...
  16. S

Yardım Telifli filmleri nasıl izleriz

Vicdan la alakası yok para olsa satın alırım zaten olmadığı için alamıyorum diyelim veya para olsada almam çünkü haksız kazanç sağlıyorlar daha uygun yerler var 30-40 tl gibi oralardan izliyorum bu kadar basit siz haksız kazanç sağlayan yerlere verdikçe her sene 2 katını ödemeye devam...
  17. S

vicdan flan tatmin etmiyoruz normal bir fiyat olsa alırım aylık 250 tl para nasıl vereceğim acaba
  18. S

Gerçekten hakkı olan parası olsa öderiz böyle yorum yapmana gerek yok bence
  19. S

Ehliyete 18 yaşından önce başvurulur mu?

şuan 20 k ise ocakdan sonra 30 k olucak hocam
  20. S

Ehliyete 18 yaşından önce başvurulur mu?

Arkadaşlar ocakta zam gelicek bildiğiniz gibi her sene olduğu gibi acaba 1 ay önce başvuru vs. Yapma şansımız varmıdır
Top Bottom