Arama sonuçları: *

1. S

GÜÇLÜ SİSTEMDE FPS DROP

hayır fivemin kendisi sorunlıu diğer oyunlarda sıkıntı yoksa fivem den dir senin gibi olanı çok gördüm kendimde yaşadım grafikleri fps yi sabit tut 120 ye sabitle sonra grafik ayarlarını yüksekte tut ama çimler düşükte kalsın
  2. S

GÜÇLÜ SİSTEMDE FPS DROP

Fivem optimize sıkıntılı bir oyun deneme yanılma ile ince bir ayar çekmeniz gerekecek
  3. S

60.000 TL'ye Sistem Önerisi

Öyle bir sistemde 1080 p monitör darboğaz yapmazmi hocam
  4. S

Cs2 de 500-700fps alıyorum monitör önerisi ?

Ozaman doğru olabilir genelleme yapmıştım zaen hayırlı saurlar
  5. S

Cs2 de 500-700fps alıyorum monitör önerisi ?

Doğrumu bilmiyorum ama vatandaki abileri çok güvenme genelde en kötü malı satıp elinden çıkarmaya çalışırlar iyi malı kötüleyebilir ler bazı durumlarda
  6. S

AOC 240 MI DELL 280 Mİ

Direk fiyatı soylermisin genelde aoc tercih edilir bu arada
  7. S

Öneri İleriye dönük bir anakart nasıl olmalıdır

Arkadaşlar sizce ileriye dönük sistemi güçlendirmek için birisi anakart alirken en kaç mhz olmalı suan genelde sistemlerde 6400 var ne kadar ileriye dönük en az 7200 mü olmalı
  8. S

Benimle aynı sisteme sahip olanlar lütfen yardım etsin

Herhangi bir kayıt vs. Almam lazım mi bios flan diyor çünkü
  9. S

bu bropram taam olarak ne ,şe yarıyor save flan alın diyor çünkü
  10. S

oyun bitince ceneyceğim hocam saolun inşallah olur kafayı yemek üzeryim 1741617200 yani fps iyi ama drop yiyorum yediğim zamanlarda baktım fps de çok düşmüyor 1741617328 ve 5 mart güncellemsini yapınca dahada artıyor gibi hissediyorum
  11. S

şuan oyundayım 195 230 arası alıyorum genelde
  12. S

sürekli oynuyo 180 280 leri görüyorum ama ortalama 190-250 arası bence
  13. S

arkadaşlar cs2 de hangi ayarı yaptıysam olmadı küçük küçük fps droplar yırtılmalar yiyorum 180-280 arası fps alıyorum ya sistemde bir sıkıntı var yada ayarlarımda ben bu ayarları kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok diyen varsa ss atabilirmi gerçekten kafayı yemek üzereyim hangi ayarı yaparsam...
  14. S

Ehliyet sınavına nasıl çalışmalıyım

Daha çok zaman var yapicam da kitap almaya gerek varmı acaba
  15. S

Kitap para kle oyüzden alsami almasammi karar veremedim
  16. S

Ehliyet ten kitap flan almicam hocameya almış arkadaş okumamış hiç 1741459379 EVet yazılı sınav
  17. S

Arkadaşlar bayramdan sonra ehliyet sınavım var nasıl çalışmak gerek arkadaş girdi çok basit flan dedi ama bazıları da çok zor flan zor bela geçtim diyor instada vs. Çok görüyorum kurs derslerine okuldam dolayı da katılmayacağım ama pek bı esprisi yokmuş zaten geyik uygulamask ve instadan arada...
Top Bottom