Arama sonuçları: *

1. S

Geforce experience oyun içi yer paylaşımı sorunu

Arkadaşlar geforce yer paylaşımı pc açıldığında direk açılmasını istiyorum sürekli mauen a.mam gerekiyor bazen unutuyorum oyun içinde açması sıkıntı oluyor yardımcı olurmusunuz.
  2. S

Afterburner düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar afterburner da fan hızını oto da kullanıyorum normalde böyle bir şey yoktu ama pc ilk açıldığında oto fan 65 le çalışıyor ta ki ben afterburnera girip reset atana kadar sonra normalleşiyor ama kardeşim bunu yapamaz buseferde zararli bunu nasıl düzeltebilirim
  3. S

Afterburner oto fan düzgün çalışmıyor

Arkadaşlar MSI afterburner kullanıyorum önce den normaldi ana şuan şöyle bir sıkıntım var sıcaklık değerleri iyi ama pc yi başlattığımda afterburner oto fan %65 le çalışıyor ben afterburnerı resetliyorum tekrar otoya alıyorum ozaman düzeliyor ama kardeşim oynarken bunu bilmediği için sürekli %65...
  4. S

masaüstümdekiler virüsmü ?

arkadaşlar kardeşim benden habersiz roblox indirmiş pc ye bunlar gelmiş virüsmü bunlar
  5. S

BF5 de msı afterburner çalışmıyor

arkadaşlar 1-2 gün önce msı afterburner BF5 de calışıyordu ancak şuan çalışmıyor nasıl çözebilirim bunu
  6. S

Masaüstü simgelerim siyah oldu help!

Arkdaşlar bir güncelleme oldu en son sonra bu hale geldi ama ondan dolayımı bilmiyorum tam olarak 1712164909 help
  7. S

Bu Anakart bu sisteme yeterlimi

https://www.gaming.gen.tr/urun/359970/sunrise-4070-amd-ryzen-5-7500f-mpk-galax-1-click-oc-2x-geforce-rtx-4070-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Sorum başlıkta arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
  8. S

Bu sistem ne kadar eder ?

Arkadaşlar sistemimi satmayı düşünüyorum sizce ne kadar gider MSI Ventus 2xoc 12Vram 3060 Gskils 3200mhz 2x8 ram 512Gb Kingston M.2 sdd Msi pro H610M-E 3200 Anakart Powerboost 650watt psu İ512500F işlemci - Sistem genel olarak temiz termal macun tercihe göre yenilenebilir - En baba oyunlar en...
  9. S

Çözüldü✓ Bu bellek kullanım değeri normalmi

arkadaşlar öylesine bir bakayım dedim biraz fazla geldi bellek kulanımı normalmi bu değerler
  10. S

PC Ürün anahtarını kabul etmiyor...

arkadaşlar pc yi servise flan gönderdim işte paröalar söküldü takıldı flan ondan dolayı saglamlisansdan aldığım win10pro ürün anahtarını kabul etmiyor bunu nasıl yaparım çözümü varmı?
  11. S

Vatan servis pc yi bozdu

Arkadaşlar pc de herhangi bir sıkıntı flan vardı neyse emin olmadığım için servise gönderdim herhangi bir sorundan pc giderken servise çalışıyor du bugün geldi 2 aydir bekliyorum pc artık görüntü vermiyor bir nedenden dolayı çalışmıyor cuma gün bakcaz dediler eger olmassa tekrar dan servie...
  12. S

İntel işlemcim ne zaman gelir ?

Arkadaşlar servise bir kaç parça verdim intel işlemcim hayla genel merkezdeymis 1 hafta flan oldu yurtdışı olduğu için servis ne zaman gelir işlemcim bu süreç ne kadar sürer işlemcide bu arada Büyük ihtimalle sorun yoktu serviste cok kalmaz ama gidip gelme süreci ne kadar daha sürer 1hafta...
  13. S

Online Oyunlarda FPS Sorunu

Arkadaşlar ekran kartım Msi Ventus 3060 12Vram işlemcim i512400F anlattım Msi Pro H610M-E Ramler gskills 3200mhz 8+8 Psu 650watt+80 sorun şu eski konularımıda okuyabilirsiniz bu arada Ekran kartım kendini çok anormal derecede kullanmıyor Hikaye oyunların da online olmadığı için sabit bir ayar...
  14. S

3060 kullananlar gelebilir mi?

Arkadaşlar önceki konularıma bakarsanız sevinirim ekran kartım kendini kullanmıyor bana 3060 la fıvem oynayan arkadaşlar grafik ayarlarını 3060 a yapabileceğim tüm ayarları söylermisiniz ben bu ayarlarla oynuyorum bunları kullan diyen varmı adam 1050ti ile gacir gacir oynuyor sunucu 300 çekiyor...
  15. S

Ekran kartım kendini kullanmıyor

Arkadaşlar ekran kartım kendini kullanmadığı için servise gönderdim geri gelmiş termal macunu değiştirmişler ne alaka ekran kartı zaten ısınmıyordu ama alakası olabilir mi? Birisi demişti illa ısınmasına gerek yok diye
  16. S

%99 fps neden fazla düşer

Arkadaşlar %99 fps var bildiğimiz gibi akıcılığı sağlıyor 100 fps den 80 e düşünce %99fps 50 ye düşüyor mantık bu şekilde bunun nedeni nedir
  17. S

Pc parçaları mı teknik servise gönderdim ne zaman gelir

Arkadaşlar 13 Eylül Çarşamba günü Vatan mağazasına Ankart işlemci ve ekran kartımı gönderdim bunlardan 2 tanesi net sağlam büyük ihtimalle ekran kartında bir sorun vardı ama pc çalışıyordu sadece performans vermiyordu teknik servisin hızlıca halledebilecegi bir şey bence sizce ne zaman gelir...
  18. S

Anakartım sistem ile uyumlu mu?

Arkadaşlar gpu kullanmama sorunu yaşıyorum anakartım msi pro H610M-E ekran kartı msi ventus ,2x oc3060 12 vram işlemci i512400f gskills 16 ram 8x2 Kingston m.2 ssdd 512 gb bu sorun anakartdan dolayı olabilir mi sizce
  19. S

Ekran kartım kendini kullanmıyor

Arkadaşlar Msi 3060 ventus 2xoc ekran kartım var i5 12400f 16 ram 8x2 3200mhz ekran kartım kendini kullanmadığı için en yüksek ayarlara da ceksem online oyunlarda fps düşüyor oyanyamiyorum yani en düşük ayarlara ceksem yine oynatmıyorum 1050,ti alsam daha oyi olurdu bos para kafami duvarlara...
  20. S

Msi Ventus 3060 12Vram fps düşüşü

Arkadaşlar model ekranda fıvem oynuyorum sunucu 300 çekiyor yüksek ayarlada fps düşüyor ortadada düşünüyor anlamadığım bir şekilde digerleri 1050ti ile kasmadan oynuyorlar %99 fps çok düşüyor o degil benim modelimde oynayan insanlar yüksek ayarlarda kasmadan oynuyorlar benim fps 5 düşsede 50...
Top Bottom