Arama sonuçları: *

1. F

Öneri 400 lira kulaklik onerisi

Kuzenim için bakiyorum valo ve mc oynuyor 400 lira bütçesi var cok iyi firsat kaçıyorsa 500 olabilir
  2. F

Anakartın Ses Yongası Güçlü Olursa Basslar Daha Mı İyi Olur_

Şuanki anakartım B450m-k2 elimde rog x570-f var. Rog boşta duruyor işlemci gelince montajlıcam. Kulaklık bs v2x. Basslarda var olur mu?
  3. F

ROG SupremeFX S1220A Ses Yongası V2x'i Besler Mi?

Aldığım anakartta ROG SupremeFX S1220A ses yongası bulunuyor. Elimdeki V2x'i besler mi?
  4. F

Galax Sonar 01 Alınır Mı?

https://www.teknobiyotik.com/galax-sonar-01-gaming-headset-usb7-1-kanal-rgb-oyuncu-kulakligi-glx-hgs015usrgr0-gxlg.html#!prettyPhoto arkadaşın 200 lira bütçeyle valorant için kulaklık arıyordu bunu buldum hem 7.1i de var. Alınır mı? Yazılımı varmı?
  5. F

Kulaklığı Kasanın Üstündeki Jaka Bağlamak Sesi Bozar Mı?

Kulaklığımım kablosu rahatlasın diye kasanın üstündeki jaktan bağlasam (aç kapa düşmesinin yanındaki) seste kayıp yaşar Mıyım? Kasa spec delta.
  6. F

B450M-K2 V2X'i Besleyebilir Mi?

B450M K2 anakartım var V2x laptopta çok dandik çalışıyor masaüstüne geçince harici ses kartsız anakartım besler mi?
  7. F

Razer BlackShark V2 X alınır mı?

850-900 bütçem var v2X almayı düşünüyorum. Bu bütçeye daha iyisi var mı?
  8. F

1000TL'ye Ankara'da Kulaklık Önerisi

Haftaya Ankara'ya gideceğim ve harçlıklar yaklaşık 1000TL edecek 1200'e falan çıkabilirim. AnkaMall veya Ankara Forum'a gideceğim. Orada mevcut 1200 liraya kulaklık önerir misiniz? Ya da internetten BlackShark V2X veya Cloud 2 mi alayım?
  9. F

400TL Kulaklık Önerisi

CS Valo vesaire oyunlar oynuyorum başka müzik dinliyorum başka bişey yapmıyorum 400 lira kulaklık önerir misiniz?
  10. F

Discordda Mikrofona Müzik Verme

Arkadaşlarımı trollemek için bi müziği mikrofonumla onlara iletmek istiyorum. Programsız veya bedava programla yapılıyor mu?
Top Bottom