Arama sonuçları: *

1. Y

17K Bütçeye Sistem önerir misiniz??

benim bütcemi geçiyor o yüzden 1733415008 sağolsasın ekran kartı olarak ne tercih edebilirm 20bine bile zar zor ulaştırcam bütceyi
  2. Y

Toplancak sistem parçalarını atabilirmisiniz hangi modelleri tercih etmeliyim
  3. Y

aslında bi tane sistem buldum https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5500-gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8g-a520m-k-xpg-16gb-kioxia-500gb/ uğraşmadan bunu almakta mantıklı geliyor
  4. Y

Bütcem pek kalmadı 17K s,bütcem varsistem önerir misiniz? veya toplama olcaksada toplarım o sorun değil ürün linkerli göndersenizde olur
  5. Y

Kardeşime Bilgisayar Alcam 25K bütcem var

bende artık güzel bi sistem düşmesini beklicem de fiyatlar bu şekil giderse bütcemi aşacak gibi geliyor iki hafta içinde güzel sistem düşmesse benim için sorun olur 1733254605 Zaten hazır sistemlerden pek memnun kalmadım araştırınca büyük ihtimal fiyata göre bişeyler toplicam
  6. Y

Hangi klavyeyi seçmeliyim ?

Gamepower EVA 7 Red Klavyeyi al
  7. Y

Kardeşime Bilgisayar Alcam 25K bütcem var

25K bütcem var iyi bir sistem önerisi olan varmı?
  8. Y

55K Bütcem var Sistem önerisi alabilirmiyim?

55K bütçem var sistem olarak ne önerebilirsiniz marka önemli değil amd yasa nvidia fark emtez
  9. Y

16yaşındayım futbol kulübe yazılmak istiyorum.Ne yapmalıyım

biliyorum baya geç başlangıç yapmış olcam eskiden ailem falan izin vermiyodu ancak şuanda nasıl başlicam pek bir fikrimde yok
  10. Y

16yaşındayım futbol kulübe yazılmak istiyorum.Ne yapmalıyım

16 yaşındayım futbol kulübüne gitmek istiyorum artık çok mu geç oldu bilmiyorum da öneri ve tavsiyelerinizi yazarmısınız. normalde kalecilik yapıyorum halısahalarda aancak artık kulübe gitmek istiyorum hevesimde var ama nasıl yapcağımı falan bilmiyorum lütfen rehberlik yapın
Top Bottom