Arama sonuçları: *

• Users: ApuLL
  • Order by date
  1. A

B450m s2h v2 Anakart biousunu güncelledikten sonra bios değişiklikleri kaydetmemeye başladı

Yeni fark ettim, asıl sorun biosta ayar değişikliği yaptıktan sonra ayarları kaydetmemesiymiş. Güncellemeden önce fastboot açıktı güncelledikten sonra ayarlar sıfırlandı. Biosa girip fast boot ve xmp açıyorum bilgisayar normal bir şekilde açılıyor ama ne zaman kapatsam bios ayarlarım...
  2. A

B450m s2h v2 Anakart biousunu güncelledikten sonra bios değişiklikleri kaydetmemeye başladı

İlk bu ekran geliyor sonra kısa bip sesiyle beraber bu ekran gidiyor Ardından bu ekran geliyor bu ekran zaten hep geliyordu açılırken ama aşağıdaki yazılar olmuyordu, sonra da bilgisayar açılıyor. (Forumda yeniyim doğru şekilde fotoğrafları ekleyebildim mi bilmiyorum.)
  3. A

Ve de Gigabyte'ın sitesinden anakartımın BİOS son sürümünü indirdim, ekran kartımın değil.
  4. A

Anakart sürümümün 2022 olduğunu gördüm. Sürüm adını falan hatırlamıyorum. Gigabyte'ın kendi sitesinden ekran kartımın F66d versiyonlu son sürümünü indirdim ve kurdum. Bilgisayarım çalışıyor bir sorun yok ama açılmadan önce küçük bir bip sesi vermeye başladı ve de açılmadan önce siyah ekranda sol...
Top Bottom