Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Oyun oynarken kalbim yerinden çıkacak gibi hızlı atmaya başlıyor

Ben tek kalınca tam tersi oluyor odağım daha da artıyor temizliyorum hepsini
  2. Ritim Ustası

🔥 RTX 5000 Serisi Lansmanı Başladı! 🔥

Çok ucuzmuş biraz daha pahalıya satsınlar
  3. Ritim Ustası

Kısa boylu ve çirkin olduğum için sevilmiyorum

Kadınlar paraya bakıyor yaptığım meslekten dolayı kimleri kimlerle görüyorum paran da yoksa kaderine söveceksin başka yapabileceğin bir şey yok
  4. Ritim Ustası

Kulaklık yüzünden kafamda göçük var geçer mi

Kaportacı bi baksın kardeşim
  5. Ritim Ustası

Temudan Alışveriş Yapmayı Nasıl Bırakıcam

Kardeş para bolsa liste yapayım bizede bir kaç bir şey al hazır elin değişmişken
  6. Ritim Ustası

Riot Games'in Başına Geçseniz Ne Yaparsınız?

Yaptığı bütün oyunlara son verip oyun dünyasını Riot un rezalet oyunlarından kurtarmış olurdum
  7. Ritim Ustası

Ülkenin serserileri?

Bekçiler gezmiyor mu görmüyor mu bunları
  8. Ritim Ustası

CS 2 Seçkin de hileciler cirit atıyor!

Aynen öyle Valve banlasa hepsini oyunda oyuncu kalmaz temiz hilesiz, makrosuz oynayan oyuncu sayısı çok az
  9. Ritim Ustası

Valla bu oyuna o kadar takıntılı değilim takıntılı olsam ona göre FPS sistemi 360 hz lik monitör falan alırdım hatta monitörün içine girerdim genelde oyuna takıntılı tipler öyle oynuyor ben zevkine oynuyorum ama bundan daha zor aim gerektiren oyunlar oynadım yani CS falan bana basit kalıyor...
  10. Ritim Ustası

Bende genelde AWP takılıyorum diğer silahlar çok teptiği için AK47 falan bildiğin dansöz gibi yerinde durmuyor silah bi ara makro falan yapıp deneyeyim dedim onla da olacak iş değil bu hiç tepmeden oynayanlar yüzde yüz hile Bak bu video benim yayıncı bi kıza denk geldiydim yerden AK47 aldım o...
  11. Ritim Ustası

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

Ulan 1 TL nin maliyeti 3 TL olmuş diyorlar adamlar bide sona 4 TL ekliyorlar
  12. Ritim Ustası

Ana Konu 2025 YILI ASGARİ ÜCRET ZAMMI AÇIKLANDI!

Asgari ücret ile memur maaşı arasındaki uçurum git gide artıyor zamlar asgari ücrete göre değil memur maaşına göre yapılıyor 1735063591 Şubat ta yatar
  13. Ritim Ustası

Öneri Razer Blackshark V2 [REHBER]

EQ ayarını güncelledim ilk paylaştığımı beğenmedim ayarlamak gerçekten zor bir çok farklı farklı müzikte denemek zorunda kalıyorum kulağıma en alışık olduğum müzikle yapmaya çalışıyorum uygulamanın kendi EQ ayarı çok kötü onları bile temel alamıyorum şimdi yenilediğim daha iyi bunda kalacak gibiyim
  14. Ritim Ustası

Benim kulaklıkta Blackshark V2 benim ayarlarımı yapabilirsin diğer sorunun bende herhangi bir problem yok ayarladığım şekilde kalıyor yeni aldıysan değiştir belki sorunludur
  15. Ritim Ustası

Merhaba arkadaşlar Synapse 3 sorunlu olduğu için kullanmayı bırakmıştım ama Synapse 4 çıkmış bir bakayım dedim sorunsuz bir şekilde çalışıyor fazla uğraşmadan beni şimdilik tatmin eden ses ayarı yaptım denemek isteyen olursa. Mikrofon ayarlarına daha sonra bakacağım. 4 1 -4 2 2 0 1 6 0 0
  16. Ritim Ustası

Albino kızlardan hoşlanıyorum normal mi ?

Normal değil doktora görün
  17. Ritim Ustası

MMORPG oyun önerisi arıyorum

MMORPG oyunların prime dönemi Z kuşağı ile bitti Z kuşağının oyun zevki berbat
  18. Ritim Ustası

Flac Müzik Biçimi İçin Site Önerisi

Dostum bu gerçek flac değil maalesef kalite çok kötü
Top Bottom