Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

PC toplarken bileşenlerin hepsi aynı markamı olması daha iyi olur yoksa...

Merhaba arkadaşlar bilgisayar toplarken aynı marka bileşenler mi alsak iyi olur yoksa farklı farklı markalarda en iyisini almak mı? Birde en kaliteli bilgisayar bileşeni üreticileri hangisi? Asus, MSI bunlar dışında bunların iyi olduğunu biliyorum hatta bunlardan iyi yada bunların seviyesinde...
  2. Ritim Ustası

PC toplarken işlemciye macun sürme...

Merhaba arkadaşlar, hazır sistemlere bakıyorum istemediğim parçaları koyuyorlar sürekli bu yüzden kendim alıp montajını kendim yapmaya karar verdim. PC montaj videolarına baktım pek bir zorluğu yok gibi tek sıkıntı işlemciye macun sürme ben işlemci soğutucu alırsam macun sürmeye gerek var mı...
  3. Ritim Ustası

17000'e 1080 P monitörlü PC mi yoksa 24450'ye 1440 P monitörlü PC mi?

Merhaba arkadaşlar 12 yıllık bir bilgisayar kullanıyorum monitör çözünürlüğüm bile 1366x768 artık yeni PC ye geçmek istiyorum önceden önemsemiyordum ama şimdi ihtiyaç duydum. Şimdi gelelim konumuza 17000 civarı 1080p 165 FPS monitör ile birlikte akıcı bir oyun deneyimi yaşatan bir PC mi alayım...
  4. Ritim Ustası

Merhaba arkadaşlar topladığım bu sistem sizce iyi mi?

Merhaba arkadaşlar topladığım bu sistem iyi mi? yoksa hazır sistemlere mi yöneleyim? Çok fazla anlamam bu PC toplama işinden sadece yorumlara ve FP oranına bakıyorum seçtiğim parçaların. Ben bu paraya daha iyisini toplarım diyenler var mı bana yardımcı olur musunuz? Birde hazır sistemlerde şunu...
Top Bottom