Arama sonuçları: *

1. H

Hikvision ram alınır mı

Maalesef bütçeyi arttiramiyorum ya
  2. H

Hikvision ram alınır mı

Öneriniz var mı acaba 1691934850 Ben fivem oymuyorum ve cidden çok kasıyor bı öneriniz var mi
  3. H

Hikvision ram alınır mı

İki sorum olacak Anakartim Asus a320m r si bu rame uyar mı ve bu ram alınır mı https://www.pttavm.com/hikvision-8gb-ddr4-3200mhz-cl16-pc-ram-value-hked4081cab2f1zb1-p-420280264?waw_keyword=8%20GB%20ram
  4. H

Discord açılmıyor silmek zorunda kalıyorum

Arkadaşlar discorda tıklıyorum böyle aşağıda görev çubuğunda 1 saniye gözüküp gidiyor silip yüklemek zorunda kalıyorum sürekli, nasıl halledebilirim bu sorunu
  5. H

Kolona su girerse ne olur?

Mühendis yöneticiye söylemiş başka bir şey söylememiş kendisi de uğramıyor 2 gündür onu bekliyoruz.
  6. H

Kolona su girerse ne olur?

Arkadaşlar biliyorsunuz ki geçtiğimiz haftalarda 10 ilimizde deprem oldu ve bende o o illerden birinde Adana'da yaşıyorum oturduğum binaya az hasarlı ve sağlam dediler ama apartmanımizda oturan bir mühendis kolonların su aldığını söyledi bu çok önemli bir sorun mudur?
  7. H

Ehilyet alabiliyor muyum?

Yok sadece gözlük kullanıyorum teşekkür ederim 1671470546 Benimde biraz yüksek astigmat derece bilmiyorum ama yüksek dediler renk körlüğü yok teşekkür ederim 1671470571 En yakın zamanda gidecem teşekkür ederim
  8. H

Dilim döndüğünce yazdım yanlış olduysa kusura bakmayın teşekkür ederim cevabın icin
  9. H

Arkadaşlar iki doktora gittim özel ama bilmediklerini söylediler hipermetrop astigmatim var %50 göz tembelligim var gözlük kullanıyorum bana göz numaramı da söylemediler 2.5 3 falan dediler gözüm çizilmeye müsait ama sadece gözlüğü Atacam yani şimdi ben ehliyet alabiliyor muyum yardımcı...
  10. H

Mavi ekran hatası nasıl çözülür

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kitlenip duruyordu sonra bir gün gitti monitore ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım hafif yamulmustu sonra düzelttim biraz tekrar taktım düzeldi sonra bir daha mavi ekran ama ekranın yarısı da siyahtı sizce kablodan mi oluyor?
  11. H

Mavi ekran hatası nasıl çözülür

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kitlenip duruyordu sonra bir gün gitti monitore ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım hafif yamulmustu sonra düzelttim biraz tekrar taktım düzeldi sonra bir daha mavi ekran ama ekranın yarısı da siyahtı sizce kablodan mi oluyor?
  12. H

Bios entegresi bozulması

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kutlenip sonra mavi ekran veriyordu bende sartelden kapatıp açıyordum sonra monitöre ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım kablo hafif egrrilmisti biraz düzelttim taktım ekran geldi sonra bir daha mavi ekran aldım bu seferde ekranın yarısı siyahtı yazilar...
  13. H

Sırt ve Bel için MR sonucum çıktı raporlamayı bilen var mı

Kardeşim sonuç şimdi çıktı Pazartesi gideceğim zaten. Merakıma yenildim 1662753935 Aşırı bir bel ağrısı vardı bel boşluğumda eğilip kıyafet bile giyemiyordum
  14. H

Sırt ve Bel için MR sonucum çıktı raporlamayı bilen var mı

Arkadaşlar MR sonucum çıktığına dair mesaj geldi bilenler yardımcı olabilirler mi? LOMBER VERTEBRA MR T2A aksiyel, T1A ve T2A sagittal incelemelerde; Lomber lordoz düzleşmiş olarak izlenmektedir. Vertebra korpus yükseklikleri ve sinyalleri doğaldır. Disklerin yükseklikleri ve sinyalleri...
  15. H

Ryzen5 5500 ve Rx550 4gb Valorantta FPS değerleri

Konu doğru mu bilemiyorum yanlışsa kusura bakmayin. Rx550 4gb ve ryzen5 5500 ile Valorantta kaç FPS alırım sizce tahmini yardımcı olur musunuz?
  16. H

Bilgisayarı yere düşürdüm

Peki ekran kartında bir sorun var mıdır ya
  17. H

Arkadaşlar Rami ilk baş tam takamadim sonra iyi oturttum açıldı ekran şifreyi girdim tekrar gitti açılmıyor.(düştükten sonra Rami sokmeden kullanabiliyordum
  18. H

Tamamdir teşekkürler 1650505825 Tamamdir teşekkürler
  19. H

Tamamdir teşekkürler peki mesela bilgisayarda kasma donma ne bilim performans düşüşü olur mu 1650504574 Tamamdir teşekkürler peki mesela bilgisayarda kasma donma ne bilim performans düşüşü olur mu
Top Bottom