Arama sonuçları: *

1. D

en iyi dosya indirme sitesi

Mediafile.
  2. D

Yuukrp Adlı Sözde YouTuber TLauncher'den Sonra Discord'a Suç Attı!

Hocam harf uzatılmaz. Olm diye yazılmaz. Oğlum diye yazılır.
  3. D

Yuukrp Adlı İçerik Üretici TLauncher Sonrası Yuukrp'a Salladı

Yanlış olmuş biraz :D 1677410827 Hocam biraz garip oldu :D. 1677410898 Hocam o video olmasın.
  4. D

Yuukrp Adlı İçerik Üretici TLauncher Sonrası Yuukrp'a Salladı

Yuukrp adlı içerik üretici TLauncher Sonrası Discord'a Salladı. Kitleside inanıyor.
  5. D

3200 MHz Laptop Bataryası Nasıldır?

Oyunları şarjda oynuyorum Web'de gezineceğim zaman şarj'da değil iyi midir? 3200 MHz batarya.
  6. D

AtlasOS'a geçerken nelere dikkat etmeliyim?

Merhabalar AtlasOS'a geçerken yedek almalı mıyım? bir problem olursa eskisine dönme şansım var mı? Yeni bilgisayar aldığımdan bu bilgisayarı ikinci bilgisayar olarak kullanacağım. Ondan fazla takılma sorunları performans düşüşleri istemiyorum. Çoğu şeyim bu bilgisayarda çünkü.
  7. D

🔥İndirim 30 TL KLAVYE MOUSE??

dalgamı geçiyorsunuz? kalitesiz ürünler bunun konusu bile açılmamalıydı
  8. D

Bu kansızlar hakkında ne düşünüyorsunuz?

Ben biliyorum. Atat diye bir grup yapan bunu. 1675708926 Kaynak?
  9. D

Ermeni vatandaşlar Türkler ile dalga geçti

Maalasef Ermeniler bir rezillik daha yaptı. Ermeni vatandaşlar bu depremin haberlerine ''Tanrım teşekkürler'' gibi mesajlar yazdı. İşte mesaj örneği.
  10. D

15.000 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Bütçe belki 15.500 TL'lere çıkabilir. Kulaklık, klavye, mouse önerisi varsa gönderebilirmisin rica etsem? 1674160682 bütçe belki 15.500 lere çıkabileceğinden klavye kulaklık mouse önerisi var mıdır acaba kulaklığın mikrofonu fiyat performans olsa
  11. D

15.000 TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

Laptop almayı düşünüyordum. Masaüstü çok daha uygun olduğundan daha iyi gibi geldi. Monitör dahil 15.000 TL sistem önerir misiniz?? not olarak 1 Şubat'ta alacağımdan dolayı stok az olmaması daha iyi olur.
  12. D

Çözüldü✓ 15 Bin TL'ye Oyunlarda Güzel Performans Veren Laptop Önerisi

merhabalar biraz geciktim ama bütçe 1k artabilir farklı bir öneri daha varmı
  13. D

Teşekkür ediyorum maksimum GTX 1650 ekran kartlı bir Laptop tavsiye edilir sanıyordum. Fazla iyi de ürünler bulamıyordum açıkçası teşekkür ederim.
  14. D

Merhaba 1 Şubat 2023 tarihinde bir Laptop alacağım. Bütçem 15.000 TL önerilerinizi bekliyorum.
Top Bottom