Arama sonuçları: *

1. H

Mavi ekran hatası nasıl çözülür

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kitlenip duruyordu sonra bir gün gitti monitore ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım hafif yamulmustu sonra düzelttim biraz tekrar taktım düzeldi sonra bir daha mavi ekran ama ekranın yarısı da siyahtı sizce kablodan mi oluyor?
  2. H

Mavi ekran hatası nasıl çözülür

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kitlenip duruyordu sonra bir gün gitti monitore ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım hafif yamulmustu sonra düzelttim biraz tekrar taktım düzeldi sonra bir daha mavi ekran ama ekranın yarısı da siyahtı sizce kablodan mi oluyor?
  3. H

Bios entegresi bozulması

Arkadaşlar bilgisayar sürekli kutlenip sonra mavi ekran veriyordu bende sartelden kapatıp açıyordum sonra monitöre ekran gelmemeye başladı kabloyu çıkardım kablo hafif egrrilmisti biraz düzelttim taktım ekran geldi sonra bir daha mavi ekran aldım bu seferde ekranın yarısı siyahtı yazilar...
  4. H

Bilgisayarı yere düşürdüm

Arkadaşlar kasa yerde duruyor herhangi bir yükseklik yok bir anda arka kapağının üstüne düştü ve bilgisayara baktığımda mavi ekran verdi yazılar yazdı %30 tamamlandı falan ama bu yazılar iç içe girmisti ve bulanikti sartelini kapatıp açtım, bilgisayarı başlattım bir sorun yok gibiydi. Sizce...
  5. H

Bilgisayarım aşırı kasmaya başladı

Rust oynarken arkada google açıyorum ve sağıma soluma dönerken oyun gidiyor resmen ve arada bir değil sürekli oluyor. Valorant falan oynarken de takılmalar oluyor FPS yüksek ama oyun fena takılıyor ve Google' a tıklıyorum uzun süre açılmıyor bazen böyle mouse takılıyor aşırı yavaş ilerliyor...
  6. H

Ekran Kartı Fanı Dönmüyor

Arkadaşlar dün bir arkadaşın söylemesi üzerine kasam ısındığı için temperli camı çıkarttım ve ekran kartının fanı dönmüyordu youtube videosu izliyordum ve ekran kartının fanları dönmüyor belli bir ısı seviyesinden sonra mı dönüyor acaba? -Rog strix rx570
  7. H

Bilgisayar kapanmasi

Arkadaşlar bu yeni yeni olmaya başladı geçen günde başıma geldi bilgisayardayken bir anda dönüp duruyor her şey sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor bu gece bilgisayarı açtım 1 saat valorantta takıldım sonra oyun ortasında döndü kapandı yeniden açtı kendini sorun nedir veya nasıl...
  8. H

PC zarar görmüş müdür?

Arkadaşlar benim masanın bi ayagı hafif gidikti yenisini aıcaktım idareten kullanıyordum ama tabi daha fazla duramadı kırıldı pc düşmedi ama aşşa indirirken sag arkasındaki temperli camı hafif duvara carptım sonra pc yi aşşa koydum başka masa koydum sonra oyuna girdigimde ne hikmetse az da olsa...
  9. H

Elektrik kesilirse bu güç kaynağı korur mu?

Arkadaşlar bugün fırtınada değil ama bundan önce 2 kez elektrik gitmesine maruz kaldı pc ama bişe olmadı 2 sinde bundan sonrakilerde olur mu bu güç kaynağı iyi mi 80+ FSP 500w
  10. H

Strix RX 570 FPS Düşüşü Sorunu

Merhaba arkadaşlar ben bundan 4 5 ay önce yeni bir bilgisayar aldım ve ilk fps testi yaptıgımda League Of Legendsta 470fps alıyordum antrenman modunda normalde 240 la başlayıp 150 lere düşüyordu Csgo da ise ortalama fps im hep 260 lardaydı bundan bir kaç hafta öncesine kadar bir çok fps arttırma...
Top Bottom