Arama sonuçları: *

1. A

Gateron vs oetum, Brown switch

Normalde 5pinli switchler 3pinli yere uyarmı diye bir soru sormuştum bu internette biraz araştırınca plastik bacakları tırnak makasiyla kesince sorunsuz oturuyormuş. Ya oetum Brown alıcam ya da gateron pro 2.0 Brown alıcam. Chery Mx Ler çok pahalı geldi hangisini önerirsiniz
  2. A

3 pin switch klavyeye 5pin switch

Klavyem Brown switch alıcam Chery Mx Ler pahalı geldi onun yerine gateron g pro 2.0 Brown switch alıcam ama 5pinli. İki yandaki Çıkıntılı olan plastik bacakları kessem otururmu klavyeme 1670611340 Birde gateron mu daha iyidir oetum mu
  3. A

Clicky Switch seçimi

Red dragon k552 klavyem var red switchli. İçinde gelen yedek Brown blue ve Black switchleride bazı tuşlara taktım. İlk defa mekanik klavye kullanıyorum switchler hakkında bilgim yoktu direk bunu aldım forumdaki önerilerden fakat sonraki deneyimlerinden red switchin lineer yapısıni sevmedim evet...
  4. A

617Tl ye k552 aldım h.o. mu g.o

Zaten klavye bakıyodum bütçem 400 civarıydı indirimi görünce zorla ucu ucuna aldım ama yorumları bazı görünce aklımda soru işaretleri oluştu kalitesiyle ilgili iptal edip alabileceğim modeller var mı bir iki model önermişlerdi onun yerine ama hiçbiri stokta yok bu hafta içinde almam lazım
  5. A

Reddragon k552 vs 568

Reddragon k568r ile k552-2 nin arada ne fark var 150 lira farka değer mi Birde bunlar hotswap mi
  6. A

Felicon ak33 alınır mı

Küçük boy olan klavyelerden bakıyorum laptopla beraber taşınabilmesi lazım. Mekanik olması şart değil membranda olabilir ama küçük boylarda sadece mekanik var, çok bütçem yok bu sebeple ak33 gibi ucuz bir model alıyım switchler bozukdukça daha kaliteli olanlarla değiştiririm diye düşündüm. Başka...
  7. A

Uygun fiyatlı hot swap klavye var mı

Klavye için çok bütçem yok 500tl civarı bakıyorum. Ucuz kalitesiz switchli bir model alıyım en çok kullandığım "WASDQE SPACE" gibi tuşları kaliteli switchle değiştiririm diye düşündüm. Bu sebeple Hot swap bir model bakıyorum ayrıca tkl %60 %70 lık bir model olursa daha güzel olur laptop...
  8. A

400Tl 17.3inc laptop çantasina sığacak klavye öneri

Kablolu kablosuz olması önemli değil laptop çantasina koyup taşıyabilmem lazım
  9. A

400tl ye kadar klavye öneri (yurtdışı olabilir)

Kablosuz klavye bakıyorum 400tl ye kadar küçük olanlardan bakıyorum laptopumum klavyesi çalışmıyor bu sebeple laptopla beraber rahatça sırt çantasına sığması lazım 1664360582 Forumda bunu buldum kablolu ama bu tarz da olur kablosu çıkarıp taşınabiliyor...
  10. A

350TL mini klavye önerisi

Laptopumun çoğu tuşu çalışmıyor sürekli yanımda taşıyabileceğim mini kablosuz klavye önerisi yapabilirmisiniz
  11. A

Taşınabilir mini klavye önerisi

Merhaba lenovo laptobumun klavye ciddrn sinir bozmaya başladı aralarında space, backspace inde olduğu alternatifsiz bazı tuşlar bir anda çalışmamaya başlıyor hiç müdahele etmiyorum 15 sn sonra normsl bir şekilde çalışmaya başlıyorlar. Bu sebeple masada yer kaplamayacak hatta direk laptopumun...
Top Bottom