Arama sonuçları: *

1. Creselia

Yardım Hava Soğutmayı Takabilmiş Miyim ?

Herkese selam, kule tipi soğutmayı bilgisayarıma monte etmeye çalıştım. Ön kısım rame değdiği için rami yan slota taktım fakat farketmedi. Ön kısmı biraz havada kaldı. Yanlış yaptığım bir şey var mı ?
  2. Creselia

Hava Soğutma Önerisi

Öncelikle merhaba, Ryzen 5 1600Af İşlemcim bulunmakta ileride 3600 almayı da düşünüyorum. Hava soğutmaya ihtiyacım var. Daha önce snowmanın 6 bakır borulu hava soğutmasını almıştım montaj yaparken o çentiklerden ötürü tiksinti geldi. En sonunda takmayı başarabilsem de sonuç alamadım saçma bir...
  3. Creselia

İslemcim cok isiniyor ( yeni soğutucu taktim )

merhaba arkadaslar yeni t6 aldim zor da olsa takmayi basardim bilgisayari açtığımda 80-90 dereceleri gördüm boştayken , sonra yeniden cikardim termal macunu sürdüm tekrar taktim bu sefer %30 larda 70 dereceleri seyrediyor. Termal macunu az sıktım lakin islemciyi kapladim. sogutucuyu oturttum...
  4. Creselia

İşlemcim için İdeal Soğutucu Arıyorum

Ryzen 5 1600 Af işlemcim var ileride ryzen 3 3300x'e geçmeyi düşünüyorum. Overclock yapacağımı sanmıyorum sadece olabilecek en düşük sıcaklık değerleri ile içimi ferah tutmak istiyorum. Hava soğutma kullanacağım, sıvı soğutma gözümü korkutuyor ( uğraşmak , monte etmek vs.) Bütçem max 500 TL.
Top Bottom