Arama sonuçları: *

1. spaghettisosu

1.5-2k %60 klavye onerisi

%60 istiyor.
  2. spaghettisosu

Savunma sporu yapmak istiyorum?

Kondisyon-koordinasyonu falan geliştirir atlama ipi, salonda vereceklerini sanmıyorum.
  3. spaghettisosu

Size bağlı, ben kickboks yapıyorum. Dirsek de olsun derseniz Muay Thai yapın, sadece yumruk isterseniz boks yapın. Yani ucuz etin yahnisi yavan olur, ben o fiyata sadece eldiven ve bandaj aldım. (2 ay önce falan) O fiyatın içine dişlik, atlama ipi falan filan da ekliyorlar yani muhtemelen...
  4. spaghettisosu

9800x3d 4090 x870 sistem aldım h.o.

Fiyattan bağımsız olarak konuşacağım, bazı parçalar çok iyi ama bazı parçalar çok giriş seviye kalmış (Adata SSD mesela) ve bazı markalar genelde önerilmez (Xigmatek) Yani daha güzel olabilirmiş ama şu haliyle de bayağı iyi. H.O. Ben olsam 5000 serisini beklerdim o ayrı mesele.
  5. spaghettisosu

MMA ile başlanmasını önermiyorum. Çok fazla branş var, ve hepsini bir arada aynı anda görmek zorlayabilir. Şöyle işler genelde; Haftada 3 gün ise; 1 gün boks, 1 gün bjj, 1 gün muay thai gibi. Şimdi yeni başlayan birisi haftada 1 günlük bokstan ne anlasın? Kas hafızasının oluşması çok çok uzun...
  6. spaghettisosu

Dişliğe şu aşamada gerek yok, sparring için gerekiyor sadece. Bandajı giydikten sonra üzerine eldiven giyiyoruz. Tabii isterseniz eldivensiz de vurabilirsiniz ilerleyen dönemlerde, ancak şu aşamada kendinizi sakatlamanız olası. O sebepten ötürü eldiven takılır başlangıçta.
  7. spaghettisosu

Aynı anda 5 6 tuşa basmalık hızlı oyun önerisi

Dostum örnek verir misin, 5-6 tuşa aynı basmalık oyun ne demek?
  8. spaghettisosu

DeFacto'dan 250TL civarına aldığım rastgele bir bandajı kullanıyorum. Öneririm, güzel yani.
  9. spaghettisosu

Hiç kullanmadım bilmiyorum ama, fiyatına göre bakarsak kötü duruyor. Ben DeFacto'dan almıştım bir tane 3 metrelik, kısa geliyor. Hocamın tavsiye ettiği 4-5 metre falan. Size de tavsiye ederim. Bilindik yerlerden almak ya da bilindik markalardan almak daha iyi bu konularda.
  10. spaghettisosu

Rica ederim.
  11. spaghettisosu

Google Maps üzerinden girin yorumlara bakın.
  12. spaghettisosu

Yorumları falan okuyun hocam, o şekilde seçin.
  13. spaghettisosu

YouTube'dan olmaz, gidip hocayla beraber çalışmanız şart. Evde çalışmaya, teknikleri oturttuktan sonra başlayabilirsiniz. Bu da kişiye bağlı 2-3 ay sürer. Öbür türlü çok hata yapar, o hataları alışkanlık haline getirirsiniz. Kısacası yanlış tekniğe alışır, kas hafızası edinirsiniz. Sonradan...
  14. spaghettisosu

Amacınıza bağlı aslında, sırf sokakta kullanmak istiyorsanız Güreş, BJJ gibi şeylerden uzak durun. Sokak için boks en uygunudur diyebilirim. Tekme falan isterseniz Kickboks da olur, dirsek de olsun derseniz Muay Thai var. 1732362725 Ne alakası var hocam? Olabilir. Önemli olan hoşunuza...
  15. spaghettisosu

2K IPS Panel Monitör Önerisi

Sistem nerede?
  16. spaghettisosu

🔥İndirim AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Çok abartıldı ya, tamam iyi güzel klavye de ihtiyaç olmamasına rağmen 5 tane alanlar var. :D
  17. spaghettisosu

Yani güney daha iyi olur muhtemelen, çünkü size bakıyor ve daha çok ışık görüyorsunuz. Ancak bu kuzeyle hiç uyumlu olmaz demek de değil, RGBlerin gücüne bağlı kuzeyle de güzel gider.
  18. spaghettisosu

Valla benim paket havalimanına ulaşmış bu sabah 5'te. İnşallah LED'ler güneye bakıyordur,yanında pudding keycaps de aldım :D Bir de inşallah sorun çıkmaz ya,çok sabırsızlandım zaten, geldiğinde bir sıkıntısı olursa çok büyük hayal kırıklığı olur.
  19. spaghettisosu

Bence saçmalıyorsunuz, 4 tane yedek klavye biraz fazla değil mi? Yedek var yedek var sonuçta, 2 klavyen olur ne olur ne olmaz diye. Ama 4 tane aynı tür klavyeniz var ve 1 tane daha almayı düşünüyor, bunu da borçla yapmayı düşünüyorsunuz. Ayrıca ileride tekrar farklı klavyelerde indirim olur...
  20. spaghettisosu

Peki ya nasıl işliyor iade süreci? Ürünü geri mi kargoluyoruz?
Top Bottom