Arama sonuçları: *

1. R

X570-A Pro Boot Menu'de USB Bellek görünmüyor

Bİlemiyorum başka bir flash bulup deneyeceğim. Teşekkürler.
  2. R

İşte sıkınıtı o başka Flash yok ve internette boot menu de sandisk flashlar gözükmüyor denmiş. Ayarlarımı da atayım.
  3. R

Bİçim derken sistemi kast ediyorsanız NTFS
  4. R

Merhabalar MSI X570-A Pro anakartım var Windows 11 işletim sistemi kullanıyorum ve sıfırdan kuracağım lakin Boot Menu'de Flash belleğim gözükmüyor. Birkaç yerde SanDisk flash bellekler Boot Menu'de gözükmez denmiş eğer durum böyle ise gözükmesi için ne yapmalıyım? RAM XPG CL16 3000mHz SSD...
  5. R

LG8245x6-20 Modem port açma

Merhabalar, Turkcell Superonline kullanıyorum LG8245x6-20 modemim var nasıl port açabilirim?
  6. R

Secure Boot açınca bilgisayar açılmıyor

Merhabalar. Bilgisayarı Windows 11 yaptım Valorant oynamak için Secure Boot açtım MSI Click BIOS 5 var. Secure Boot'u açınca bilgisayar açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Sistem Özellikleri: İşlemci Ryzen 5 3600 Ekran kartı MSI RX580 Armor 8G OC Anakart MSI X570-A Pro Kasa Frisby FC-9280G 650W...
  7. R

Battlefield1 arkadaşımla oynayamıyorum

benim dediğim party kısmı aynı servera girmeyi bilyiorum ama farklı takımlara düşme ihtimalimiz var
  8. R

Battlefield1 arkadaşımla oynayamıyorum

Merhaba arkadaşımla BF 1 oynamak istiyoruz ikimizde Origin üzerinden oynuyoruz oyunu ve arkadaş ekliyiz o bende Online ama ben onda hep offline ım bu hem Origin de böyle hem de oyunda bu yüzden beraber oynayamıyoruz.
  9. R

Valorant Sohbet, Ayar ve Grup Sorunları

Merhaba. Oyuna her girdiğimde ayarlar sunucudan alınamadı hatası veriyor ve yeniden ayar yapmam gerekiyor, grup sohbetini ve takım sohbetini kullanamıyorum ayrıca arkadaşlarım ile gruptayken bir anda beni gruptan atıyor. Not: Bunlar son güncellemeden sonra olmaya başladı. Not2: Bunları buraya...
Top Bottom