Arama sonuçları: *

1. MuratTheFounderOfGariban

Connectgame | 2. Tayfur bingöl vakası :D

Şikayetvar sitesinde o kadar şikayet içinde bir tane 5 yıldız yorum var yemin ederim tam tayfur bingöl vakası. 5 Yıldızı veren çalışan değilse ben de bir şey bilmiyorum çok epik ya DGKMDŞXFLGJSA
  2. MuratTheFounderOfGariban

Önlisans mezunu olunca askerlik 2 yıl tecil oluyor mu?

Yeğenim şuan 20 yaşında ve tecilinin bitmesine 1 yıl var askerliğini 2022de tecil ettirmiş. Şuan ilk defa üniversitede 2 yıl önlisans okuyacak belli başlı soruları var fakat cevabını doğru düzgün bulamadık diye size sormak istiyorum. 1. 1 yıl tecil hakkı varken üniversiteye başlarsa bu tecil...
  3. MuratTheFounderOfGariban

Elinde GAMAKAY MK61 Olup takas etmek isteyen var mı?

Elinde HP Omen encoder klavye var takas etmek istiyorum. Altını üstünü konuşuruz isteyen varsa özelden mesaj atabilir
  4. MuratTheFounderOfGariban

Andrew Tate hapisten çıktı

Andrew tate ve kardeşi, kalan gözaltı sürelerini evlerinde geçirecekler. Ne düşünüyorsunuz? https://gazeteoksijen.com/yasam/andrew-tate-ev-hapsi-karariyla-cezaevinde-cikti-174582
  5. MuratTheFounderOfGariban

Sistem önermeme rağmen powerboost çöp dediğim icin uyarildim

Yani kusura bakmayın ama günde 30 tane sistem önerisi yapıyorum insanlara 50 kere frisbynin powerboostun ne kadar kötü ve kalitesiz markalar olduğunu mu anlatmalıyım? Bilgi içermeyen tabir kullanmışım ama adama aşağıda sistem önerisi yapmışım bu bilgi vermek olmuyor mu?
  6. MuratTheFounderOfGariban

Instagramıma birileri girmeye çalışıyor, yardım!

Instagramıma bu gün biri giriş yapmış fakat şifre vs değiştirmemiş bir şey de paylaşmamış. İşte giriş yaptım şifre değiştirdim ardından 3 4 saat sonra tekrar giriş yapıldı bu sefer 2 adımlı doğrulama ekledim şimdi de kod geldi instagram giriş kodu diye fakat ben giriş yapmadım. Yani hesaba şuan...
  7. MuratTheFounderOfGariban

Bir insan maksimum ne kadar yükseklikten düşüp hasar almadan kurtulabilir?

Biraz değişik bir soru biliyorum fakat Film/Dizi sahnelerinde oldukça yüksekten atlayıp yara almadan kurtulan,bunu normalmiş gibi yapan insanlar var. Kurgu olduklarının farkındayım fakat Parkur hareketlerinde de yüksek yerlerden atlayıp düşüşü yavaşlatmak için yapılan hareketler var (Örnek...
  8. MuratTheFounderOfGariban

Crackli Eset kurup Memz Virüsünü çalıştırmayı denedim.

En çok beğeni alan yorum olan ''Crackli eset ile memz virüsü çalıştır'' yorumunu bu videoda gerçekleştirdim. Sanal bir sistem kullanmadım tamamen orijinal kendi sistemime sök tak yapıp bir harddisk bağladım ve bu şekilde yaptım. harddiski kurtaramam sanıyordum ama zar zor kurtarabildim! Video...
  9. MuratTheFounderOfGariban

Bir Bilgisayarcıda basınıza gelen en ilginç olay

Ben başlıyorum, 2 yıl önce bir kondansator değişimi için anakartimi işinde iyi olan bir bilgisayarciya bıraktım. Aynı şekilde televizyon tamiri vs de yapıyordu. Gece de açık olduğu için yanına geldim. Elindeki hurdaları çöpe atıyordu. Tam konuşmaya girdim işte elinde televizyon vardı bitane bana...
  10. MuratTheFounderOfGariban

Denememi istediklerinizi deniyorum / yorumlarda belirtin

Böyle değişik bir şey yapmaya karar verdim. Denemek istediğiniz ama deneyemediğiniz şeyler varsa yorumlarda belirtin, ben de bunlardan en çok beğeni alanı, ve yapabileceğimi yapıp sizinle paylaşayım. Bir kaç örnek vermem gerekirse: Firinlama işlemi yapılmış kart ile oyun oynama 2 GB Ram ile...
  11. MuratTheFounderOfGariban

Tiering System|Tier Sistemi Nedir?|Kurgusal Evren Karakterleri Karşılaştırmak

Tier sistemi, kısacası Fanlar tarafından farklı evrendeki karakterleri karşılaştırmak için kullandıkları sistemdir. farklı veya aynı kurgusal evrendeki, (anime evreni,kitap evreni,Film evreni veya çizgi roman evreni aklınıza artık ne geliyorsa) iki karakterin birbirleri ile savaşsalar sonucun...
Top Bottom