Arkadaşlar merhaba, hazır sistemim daha bugün yeni geldi . Bilgisayarı “ a “dan “ z “ye kadar kolay bir şekilde nasıl güncelleyebilirim , önerdiğiniz herhangi bir program var mı yoksa tek tek uğraşıp mı güncellemem gerekiyor ?
Arkadaşlar thermalright assasin 120 se modelini takacağım fakat takmadan önce işlemcinin etrafındaki metali sökmem mi gerekiyor , resimde tornavidayla işaretledim
Arkadaşlar
GamePower Horizon Gaming MESH 4*120mm RGB Fan Mesh Kasa
Satın aldım kasada egzoz fanıyla birlikte toplam 4 adet fan bulunuyor bu fanların boyutu anladığım kadarıyla 4*120 mm fakat çatı kısmına da 2 adet fan satın alıp yerleştirmek istiyorum , çatı kısmındaki fanların boyutu bazı...
Hocam siparişini oluşturdum şimdi thermalright soğutucunun. Fakat montajı nasıl yaparım bilmiyorum montaj videolarını aradım fakat farklı modellerin çıktı montajı nasıl yapılıyor bilginiz var ise veya video varsa link atabilir misiniz
Bütçem 2500 tl ile sınırlı alabileceğim en fiyat peformans soğutucu hangisidir ?
Benim aklımda bu modeller var önerir misiniz?
1 :
Thermalright Peerless Assassin 120 SE Black ARGB
2 :
DeepCool LE500-MARRS LED 240mm
Arkadaşlar merhaba yeni sistem topladım fakat soğutucu konusunda kafam çok karışık sistemime uyar mı bilmiyorum , aklımda THERMALRİGHT PEERLESS ASSASSİN 120 SE RGB modeli var ( RGB TAKINTIM VAR ) sisteme uyar mı bu model veya önereceğiniz max 2 bin tl başka soğutucu var mı ?
İŞLEMCİ: RYZEN 5...