Arama sonuçları: *

1. Luci_

MacBook Air M3 8GB RAM yeterli mi?

Merhaba Şu an i7 10750H + RTX 2060 + 16GB RAM olan bir laptopum var. Şarjı daha uzun giden sessiz bir laptop arayışındayım sanırım MacBook Alacağım. Troy Apple da güzel öğrenci kampanyaları var M3 15" 8GB RAM ve 256GB SSD olan modeli almayı düşünüyorum. Normalde 16GB alma niyetindeyim ama Troy...
  2. Luci_

Troy Apple ve Pozitif Teknoloji Güvenilir mi?

Merhaba macbook almayı düşünüyorum pozitif teknokoji ve troy appleda güzel indirim var bu siteler güvenilir mi? İyi kötü deneyimi olanlar paylaşırsa çok sevinirim
  3. Luci_

Yardım MacBook Air M1, M2, M3 aralarında çok fark var mı?

Merhaba üniversite için macbook alacağım M1 M2 ve M3 arasında ne gibi farklılıklar var bu fiyat farklarına değer mi?
  4. Luci_

Yardım Üniversite İçin MacBook Tavsiyesi

Merhaba bu sene üniversiteye gideceğim şu an apple com da mac alana airpods hediye ediyorlar. Eylül ayında yeni macbook m4 işlemcili cihazlar tanıtılacak kampanya ise ekimde bitiyor. M4 işlemci beklenir mi o tarihe yetişir mi? M3 ile arasındaki fiyat nasıl olur? Bir başka sorum daha var şu an...
  5. Luci_

Üniversite için bilgisayar tavsiyesi lazım

Merhabalar Önümüzdeki aylarda inşallah üniversiteye başlayacağım. Elimde şu an i7 10750H + RTX2060 Excalibur G900 laptop var. Bu laptopun bir çok eksi yanları var en büyük eksileri aşırı ısınma, fan sesi ve çok hızlı biten bir batarya. Üniversitede nasıl oluyor bilmiyorum bir yerlere bilgisayar...
  6. Luci_

Çözüldü✓ Casper Excalibur Laptop Aldım

Merhaba Bugün Teknosadan Casper Excalibur G900 laptop aldım özelleştirilmiş halde. Casperin servisi kötü evet deneyimleyen arkadaşlarım var. Sizce bu laptop nasıldır? Lütfen objektif cevap verin. Masaüsti alsaydın demezseniz sevinirim. Kısaca bazı bileşenleri bu; i7 10750H RTX2060 16GB RAM...
Top Bottom