Arama sonuçları: *

1. Luci_

7000TL Bütçe - Kablosuz Kulaklık Önerisi

7000TL civarında bütçem var hangi kulaklığı önerirsiniz? Kablosuz. Genellikle oyunlarda kullanacağım. Dizi, film ve müzik içinde kullanırım ama oyun ağırlıklı. Bilgisayar ve PlayStation 5 te kullanacağım çoğunlukla
  2. Luci_

Yardım 7000TL Bütçe Kablosuz Gaming Kulaklık Önerisi

Merhaba max 7000TL bir bütçem var ama mümkün olduğunca o bandı aşmayacak, önerebileceğiniz kablosuz oyuncu kulaklıkları nelerdir
  3. Luci_

Yardım 1000 - 1300 TL Bandında Kablosuz Kulaklık Önerisi

Sporda ve günlük hayatta kullanmak için kablosuz kulaklığı ihtiyacım var. Parasını hakedecek bir kulaklık ise 1500TL ye kadar çıkarım ama farka değecek ise. -Kulakiçi ve ANC bulundurması önemli.
  4. Luci_

Yardım Kablosuz Kulaklık Tavsiyesi (Spor İçin)

Merhaba İş Bankası kartımda 1400TL pazarama puanım var bu puanlarla kulaklık alacağım üstüne 200 TL falan koyabilirim. Pazaramada olmak şartıyşa kulaklık önerir misiniz? Samsung Buds2 kulaklık almıştım kulağımdan düştüğü için sattım kulakta duracak bir yapıda olması lazım. JBL 230NC...
  5. Luci_

Çözüldü✓ Jabra Elite 4 Active alınrı mı? - Kulaklık tavsiyesinde bulunur musunuz?(1400TL)

Merhaba Samsung Buds 2 kulaklık aldım kulağımda durmuyor 2. el olarak satacağım. Yeni bir kulaklık almam lazım çoğunlukla gym de kullanacağım. Jabra Elite 4 Active düşünüyorum şu aşamada fakat bir çok özelliği yok mesela dokunmatik tuş, kablosuz şarj, kızılötesi sensör, kutu açılınca bağlantı...
  6. Luci_

Çözüldü✓ Samsung Buds2 Kulağımdan Düşüyor Ne Yapmalıyım?

Merhaba Samsung Buds2 kulaklık satın aldım kullanmaya başlayalı 3 gün oldu. Normal kullanımda kulağımda duruyor ama gym de kulağımdan düşüyor ter sebebiyle. Bunu nasıl çözebilirim?
  7. Luci_

Çözüldü✓ Buds 2 Pro Beklenir mi?

Merhaba Bugün buds 2 aldım 2 hafta sonra buds 2 pro çıkacak onu beklemeli miyim? Buds 2 1000tl buds 2 pro nun fiyatı belli değil kaç para civarında olur tahmini 1659677075 @Evil Belief
  8. Luci_

Çözüldü✓ 1200TL Kablosuz Kulaklık Önerisi

Merhaba anc li max 1200 tl kulaklık önerir misiniz? Şu an samsung buds 2 düşünüyorum. 1659458611 @Evil Belief
  9. Luci_

Çözüldü✓ Galaxy Buds2 VS Razer Hammerhead TWS

Elimde Razer marka kablosuz oyuncu kulaklığı var sporda ve günlük hayatta kullanmak için bir kulaklık almayı düşünüyrum Karar verdiğim kulaklık https://shop.samsung.com/tr/galaxy-buds2/?integration_color=Siyah%20Oniks 1050TL şu an amazonda 900TL idi indirim bitti hangi kulaklık daha iyi razer...
  10. Luci_

Çözüldü✓ Razer Hammerhead True Wireless Pro alınır mı?

Merhaba Ben yaklaşık 1,5 yıldır Razer Hammerhead True Wireless kulaklık kullanıyorum ben bu modelin Pro versiyonunu almayı düşünüyorum şu an. Kulaklığı bırakmak istememin sebebi bazı sorunları var ve dışarıda gürültüyü çok geçiriyor. Bu kualklık alınır mı? Alınmaz ise o fiyat civarlarında ANC...
  11. Luci_

Çözüldü✓ Razer ürünlerinin garanti sürelerini ya da garanti durumunu nasıl öğrenebilirim?

Merhaba 3 tane aktif olarak kullandığım Razer ürün var 3 gün önce bir tane Razer klavye aldım bu ürünlerin garantisini nasıl takipedebilirim. Razer hesabıma işledim bu arada ama oradan kontrol edilmiyor.
Top Bottom