Arama sonuçları: *

1. E

27 inch Monitör arayanlara öneri

Herkese merhaba bugün sipariş verdiğim monitör geldi lg ultragear 27 gn60r-B modeli görüntü kalitesi beklediğimden çok daha iyi geldi ve parlaklık oranı da çok iyi 27 inch de piksel sayarsınız diyorlar ya o boş işte her monitör de aynı değil ıps monitör almanızı tavsiye ederim bu monitörde öyle...
  2. E

Lg ultragear 27gn60r-B monitörünü sipariş verdim yorumlarınızı bekliyorum

Herkese iyi günler monitörümü sattım ve yeni monitör aldım benim kriterlerim 27 inch 1 ms ips hdr ve displayport 1.4 özelliklerine sahip olmasıydı bütçem 5 bin liraydı 4500 e bu monitörü aldım 400 liraya da çok kaliteli displayport kablosu sipariş verdim 5 bin liraya daha iyi bir seçenek yoktu...
  3. E

Wiewsonic vx2779 hd pro alınır mı

Merhaba arkadaşlar başka monitör önermeyin lütfen bütçem başka 27 inch monitöre yetmiyor sizce alınır mı daha önce kullanan varsa performansı hakkında yorum yapabilir mi özellikle parlaklığını merak ediyorum bazıları parlaklığı az demiş ve kutudan displayport kablosu çıkıyormu
  4. E

Hangi monitörü almayalım

Herkese iyi günler bu 3 monitörden hangisi daha iyidir sıralama yaparmısınız lütfen başka monitör önermeyin değerli yorumlarınızı bekliyorum
  5. E

İDEFİX İADE ALIYORMU

Herkese iyi günler lg ultragear 24gn65r-B modelini almaya karar verdim 200 lira worldcard indirimi ile şuan en uygun idefix te fakat sizlere sorum herhangi bir monitör hasarında veya ölü pixel gibi durumlarda direkt iade alıyor mu idefix eğer iade yoksa amazondan alacağım iade durumu satıcıya mı...
  6. E

MSİ 27 PRO MP 275 vs LG ULTRAGEAR 24 GN60R-B

Herkese iyi günler rtx 4060 ryzen 5 5600 lü sistem için monitör aramaktayım hikayeli oyunlar ve fifa oynuyorum cs go valorant tarzı online oyunlar oynamıyorum 3500 lira bütçeyle 1 ms ıps monitör arıyorum ve 2 monitör gözüme çarptı sizce hangisini almalıyım msi ın 27 inch olması lg nin ise...
Top Bottom