Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri 600-700tl civarı mouse önerisi

Arkadaşlar kablolu istiyorum fps oyunu çok oynamam ara sıra valorant falan şu sensör bu sensör ayrımına girmem ağırlığı da önemli değil sadece uzun zaman götürsün yeter. Şimdiden teşekkürler.
  2. Y

Laptop karşılaştırması (tek fark işlemci)

Lenovo loq serisi alabilirsin 4050 olan modelini kullanıyorum 3 4 aydır çok memnunum
  3. Y

Öneri Hp omen vs lenovo loq işlemci

Genel olarak loq daha iyi bir seri
  4. Y

Yeni başlayanlar için fitness programı önerisi

Hoca yok kykda tek başıma gidiyorum salona 1728489217 Görevli hoca yok ama kullanımını biliyorum makinelerin sadece
  5. Y

Fitness yeni başlayanlar ne yapmalı?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar daha önce spor geçmişim yok 182 boyum 73 kilom var bel bölgesinde ve göbekte baya bir yağlanma var bunlardan nasıl kurtulurum? Aynı zaman da kas da yapmak istiyorum hangi programı takip etmeliyim internette çok fazla kaynak var ücretli ücretsiz hangisine uysam...
  6. Y

Teşekkür ederim cevabın için dediklerini anladım da şimdi salona gittiğimde hangi hareketleri yapacağımı nasıl bilicem yani rastgele mi yapayım olur mu öyle
  7. Y

Arkadaşlar öncelikle merhabalar daha önce spor geçmişim yok 182 boyum 73 kilom var bel bölgesinde ve göbekte baya bir yağlanma var bunlardan nasıl kurtulurum? Aynı zaman da kas da yapmak istiyorum hangi programı takip etmeliyim internette çok fazla kaynak var ücretli ücretsiz hangisine uysam...
  8. Y

75k ya kadar laptop onerisi

https://www.hepsiburada.com/acer-predator-helios-neo-16-intel-core-i7-13700hx-16gb-1tb-ssd-rtx4070-freedos-16-wqxga-165hz-tasinabilir-gaming-bilgisayar-nh-qlvey-003-p-HBCV00005CDKC9?magaza=Hepsiburada&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1...
  9. Y

Asus TUF'mu Casper Excalibur'mu?

İroni mi bilmiyorum ama değilse saçma öyle bir sorunu yok ki o da şans işi zaten alacağın herhangi bir cihazda da bu sorun olabilir
  10. Y

Asus TUF'mu Casper Excalibur'mu?

Evet aktif kullanıyorum her gün 1 aydan fazla oldu herhangi bir sorunu yok
  11. Y

Hp Victus 16-R1058NT mi Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP030

Zaten çok güç çekmesi ısınmasına neden oluyor bende loq var throttlestop yapıp kullanıyorum 12450hx 4050 olan model limitsiz 100 dereceyi gördü
  12. Y

Kaç w limit koymuş bir de limit sandığınız kadar kötü bir şey değil hatta doğru limit yapılırsa çok iyi bir şey
  13. Y

https://n11.com/urun/hp-victus-16-s1029nt-a1yu0ea-r5-8640h-1g-gb-512-gb-ssd-8gb-rtx4060-161-dos-dizustu-bilgisayar-53114575?magaza=gti-bilisim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
  14. Y

25K butceye en fp Gamıng Laptop

Ben ekstra herhangi bir şey kullanmıyorum işlemciye limit koydum oyunlarda 80 85 civarı oluyor ekran kartı da 70 civarı bence sorun değil pek soğutması iyi ayrıca çok sesli de değil
  15. Y

25K butceye en fp Gamıng Laptop

105w 1724925779 Aktif kullanıyorum 1 aydan fazladır aldığımda yanına 8 ram 512gb m2 ekledim o şekil kullanıyorum gayet memnunum
  16. Y

Acer nitro 5 mi lenovo loq mu hangisi almam daha iyi olur

Yani şarja takılı değilken muadillerine göre daha az gidiyor şarjı. Bir de oyun oynarken mesela 1 2 saat oynarsanız şarjda olsa bile 100den 96ya falan düşüyor şarj ama bu bir sorun değil bence
  17. Y

Öneri Mousepad önerisi fare boy

Arkadaşlar fare boy mousepad istiyorum çok da küçük olmasın yani laptopın yanında kullanıcam 100 150tl civarı öneriniz varsa bekliyorum en fazla 200 çıkabilirim
  18. Y

Mühendislik için 35-40K laptop Tavsiyesi

Ne için alacaksanız bir de ekran kartı en önemli bileşen diyorsanız bütçe artarsa 42k'ya 4070 victus var
Top Bottom